torsdag 23. februar 2017

Kaffemaskin piccolo

Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Stilig designet for å smelte inn i hjemmet og du kan utforske et bredt kapselsortiment med varme og kalde drikker som eksempelvis espresso, cappuccino, latte macciato, forfriskende iste, luksuriøs sjokoloade, chai-te og mye mer.


Fantastisk kaffe er en kunst. Kjøp din nye kaffemaskin her.

Norges raskeste nettbutikk! Alltid lave priser. Les tester og omtaler før du kjøper. En kapselmaskin er en maskin som lager kaffe ved bruk av kapsler.


Våre kapselmaskiner er enkle å ta i bruk og krever minimalt med rengjøring. Fordeler og ulemper. Det er mange fordeler ved å velge en kapselmaskin.

Espressomaskin, helautomatisk: DeLonghi Eletta ECAM er en kaffemaskin som lager så god kaffe at den blir testvinner på tross av at brukervennligheten ikke er like god som for andre produkter i denne kategorien. Maskinen får det beste ut av alle typer kaffe. Bli din egen barista med kvalitets maskiner fra kaffemesteren.


Piccolo Black er en automatisk og multifunksjonell kapselmaskin i vakkert sort design, som lett får plass på selv små kjøkken. Den gir deg raskt og enkelt cappuccino, espresso, caffè latte, vanlig kaffe, varm sjokolade og mange andre typer drikke - kun med bruk av kapsler! Dolce Gusto Piccolo. KRUPS KAFFEMASKIN DOLCE GUSTO PICCOLO SORT. Liten og kompakt kapselmaskin som lager varm og kald drikke.


Sett inn ønsket kapsel, trekk i spaken og tilbered den perfekte drikken. Lag kaffe med profesjonell kvalitet med en tykk, fløyelsmyk crema. Jura Piccolo Lite Kjøleskap. Praktisk mini kjøleskap for melk. Akkurat plass til de nye melkekartongene på 75L.


Melkeslange medfølger. Piccolo gjør seg absolutt best når du monterer den rett på oppvaskbenken.

Med sin bøyde form passer den perfekt der. Og det er jo ikke ved enhver oppvaskbenk man har mulighet til å nyte nydelig vann. Raskt, enkelt og veldig godt! Piccolo er et tappetårn i rustfritt stål og krom, med trykknapper i like rustfritt stål. Du kan lese hele anmeldelsen deres her.


Denne maskinen får til gjengjeld masse skryt av Which, og blir faktisk kåret til ”beste kjøp”. Fra kaffebønner til en kopp kaffe, opplev all aromaen av ferskbrygget kaffe ved kun å trykke på en knapp. Muligheter for å tilpasse alle funksjoner så du alltid får den beste espresso, cappuccino eller lattemacchiato. Den förstnämnda är en mycket behändig maskin att använda och har en mjölkskummare.


Gaggias maskin är mycket dyr, men har en mycket läcker design och gör bra kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg