mandag 20. februar 2017

Babyfotografering klær

Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Spar opptil på Klær. Fri levering til Norge!

På Boozt finner du over 6merker. Vi tar hovedsaklig bildene når barnet er nakne og man må regne med noen små “uhell”, men dette er vi vante til. Om dere ønsker å ha klær på babyen, anbefales det klær med korte ermer og som sitter godt på.


Ved babyfotografering bruker jeg ulike objektiver etter behov. Et mm objektiv kan gi veldig god effekt på nært hold. Enkle klær som ikke tar fokuset bort fra barnet og som ikke roter til bildet.


Nesten alt av strl.

Det er utrolig hvor fort de vokser altså. HM, mens i PoP så er det fortsatt som gjelder. Men det er ikke sikkert at vi rekker å ta bilder med alle klærne du har med. Man må altså bruke øya når man er ute å handler! Valg av klær er et veldig personlig valg.


Vil man være pyntet eller ønsker man et mer hverdagsbilde? Dette kommer ann på deg og din familie. Men et godt tips er å velge klær som passer sammen, slik at det blir en harmoni i bildene.


Når barnet er mellom 1-mnd er det mye spennende som skjer. Det blir mye forandringer i adferden til barna, og derfor har man mulighet til å få stor variasjon på fotograferingen. Vi tilbyr gratis fotografering inntil babyen er måneder gammel. Fotografering av nyfødte handler om å fange de viktige detaljene av dette lille mennesket, de små hendene, føttene og denne kortvarige fredelige nyfødt perioden før verden får satt sine spor. Hos meg prøver vi å gjøre det til en morsom opplevelse, samtidig som jeg gjør mitt beste for å ta unike bilder av ditt barn som du ikke får tatt andre steder.


Jeg vil tilby alle som har vært på nyfødtfotografering hos meg, èn time gratis babyfotografering , inkl digital bildefil når barnet er 6-måneder gammel. Noen leker med beina, ruller rundt og er nysgjerrige på verden.

Bredt utvalg av klær på Stylight. Bruk tid på fotograf til babybilder. Tips til babyfotografering. Ta deg god tid til å kikke rundt etter en fotograf som har en bildestil du liker. Ta så kontakt med fotografen og still spørsmål.


Babybilder er oftest finest med minst mulig klær , f. Vi har et lite utvalg av pledd og lammeskinn, men det er veldig fint om du tar med noe personlig som har tilknytning til barnet, f. Prøv på klær hjemme så du ser at det passer. INFORMASJON OM BABYFOTOGRAFERING. Pass på at babyen er god og mett når dere kommer til fotograferingen, og at bleien er ren. Unngå klær som strammer og som kan lage røde merker på babyens hud. Har du spesielle ønsker ifht farger, bakgrunner eller annet, så gi meg beskjed senest timer før fotograferingstidspunktet.


Klær til babyfotografering ! Jeg tar også babybilder i studio. Hvis du ikke rekker nyfødtfotografering (0-10dager gammel) kan du gjerne vente til barnet er måned da vil vi ta bilder når barnet er våken istedenfor sovende bilder. Fokus er på ren, tidløs stil men du kan ta med klær etter eget ønske.


Velg ettersittende og gjerne ensfarvete klær , unngå helst sort. Babyfotografering er mye kortere og vil ikke ta mer en time. Fargen på klærne bør ikke være den samme som bakgrunnen.


Ikke la hendene henge rett ne sett de i siden eller hold de oppå magen. Prøv gjerne noen sittende stillinger. Ikke vent helt til slutten av svangerskapet, men ta bildene rundt 6. Jeg har alt du kommer til å trenge til nyfødfotografering. Fra rekvisitter, tekstiler, klær , luer osv. Er det allikevel noe spesielt du ønsker å ha på bilde – ta dette med.


GRATIS babyfotografering for de som har vært på nyfødtfotografering hos meg. MÅ gjøres mellom 6-måneder. Kan ikke benyttes på julefotografering, kun ord.


Det finnes et stort utvalg av rekvisitter å velge mellom, og man kan også låne klær , hårpynt etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg