onsdag 8. februar 2017

Legoland åpningstider

Legoland åpningstider

Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring. We also use cookies to target marketing. Her er masser af sjov og spændende oplevelser for børn og børnefamilier. Vi bruker informasjonskapsler for å måle trafikk og optimere innhold.


Legoland åpningstider

Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en utflukt til en av våre hyggelige naboer. Besøk Lalandia i Billund og opplev årets nyheter: den lynraske vannsklien Turbo Racer og det ville klatretårnet Adventure Tower. Leos Lekeland er Nordens største og mest besøkte lekelandkjede. Gigantiske lekeland - Størst, best og gøyest. Here is plenty of action, speed and fun.


Massevis av attraksjoner og opplevelser for barn. Få verdens beste ferie for hele familien med badestrender, vakker natur, underholdning og morsomme aktiviteter for barn. Hvad koster en billet? Hvornår skal et barn have en entrébillet? Hvordan køber jeg billet på forhånd?


Legoland åpningstider

Kan jeg vise mine billetter på mobilen? Gratis ansiktsmaling til alle bursdager som feires hos oss på tirsdager! LEGOLAND -parken er åpen fra 28.


Ta med deg familien inn i en park der spøkelser, edderkopper, gresskar og en rekke Halloween-aktiviteter venter dere i høstferien. Her kan dere finne nyttig og viktig informasjon både før, under og etter oppholdet i Lalandia i Billund. Her kan dere lese hvordan dere får koden til feriehuset, og om der er internettilgang, og i tillegg får dere svar på de fleste andre spørsmål som dukker opp når oppholdet nærmer seg.


Guests can stay overnight there in a Pirate Island Hotel, themed cottages, castles, at a campsite and even in camping barrels. Alle attraksjonene tilbyr VIP-opplevelser, rabatter og gaver til de små besøkende. Alt er med på å gi en ekstra opplevelse som er gratis når du har fordelskortet Be Happy Pass. Lekeland Hafjell er Lillehammer-regionens eneste lekelan tilpasset barn fra til ca.


Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer Familiepark. Legoland er Danmark og kanskje også Nordens mest kjente fornøyelsespark for barnefamilier, og alle barns drøm. Her finner du attraksjoner, fart og moro for hele familien i tillegg til byggverk bygget av hele millioner legoklosser. Men det er ikke bare Legoland som frister små og store turister til å avlegge Jylland et besøk hvert år. Verdens bedste miniferie.


Vi har åpent hele vinterferien fra 11. Find your answer here – e. Hei der, alle fartsgærninger, hoppetusser og klatreaper! Den fartsfylte bursdagsfesten finner du hos meg.


Velg mellom flere ulike temaer i mine herlige bursdagsrom, så sørger vi for å dukke opp med popcorn, jungelsaft og isbomber. Priser Aktivitetskalender Kart Nettbutikk. Velkommen til TusenFry Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Spar penger ved å kjøpe billetten din online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg