torsdag 9. februar 2017

Sjekkliste før babyen kommer

Til kjøreturen hjem, i egen bil eller taxi. Sørg for at det er vanntett. Sistnevnte er kjekt til kjapt stell om natten. Her er jordmorens råd og babybloggernes pakkeliste.


Sjekkliste for innkjøp innen babyen melder sin ankomst Det er mye å tenke på før man føder, men også mye å glede seg til.

Gå igjennom den fulle oversikten nedenfor og gjør deg selv tanker om hva du helst vil kjøpe inn før babyen blir født. Sjekkliste før babyen er født Å ha en baby er en stor endring i et par liv , og mange går inn i svangerskapet føler uforberedt på hva som kommer. Kjøpe de grunnleggende baby elementer før babyen er født hjelper foreldre være klar for hva deres nye liv vil bringe. Selene kommer da tettere inntil barnets kropp, og det er veldig viktig for sikkerheten. Klær i ull er derfor ypperlige gavetips.


Når babyen er ute av magen, merker mange foreldre at det babyen faktisk har på seg mellom bleieskift og gulpeskift, er bodyer og strømpebukser. Body er babyplagget framfor noe! Når dere reiser hjem, bør babyen ha på seg body, bukse, jakke, lue og varme sokker.

Ha gjerne et teppe over babyen i bilstolen. Sykehuset spanderer vanligvis bleie, men pass på å ha rikelig med bleier hjemme. Dersom dere ikke har kjøpt inn klær og utstyr før fødselen, er det fint om noen kan handle litt før dere kommer hjem med babyen. Se for deg at det er LENGE til babyen kommer , den kommer når den kommer. Tu) (Henger sammen med det jeg skrev først) Når det nærmer seg termin, og særlig etter (begynner gjerne en måned før termin) begynner folk å vente og spørre når babyen kommer.


Har ikke babyen kommet ennå? Her er det du og dine egne erfaringer som avgjør. Dette er veldig irriterende. Og erfaringene får du jo ikke før babyen er født.


Mange tenker at de må ha alt i hus i god tid før babyen kommer , men bortsett fra de primære tingene, kan du godt handle inn etter behov når babyen er født. Les også: Så mye koster babyen deg. Topp ting å gjøre før babyen kommer. Her er vår barnevennlige sjekkliste før baby kommer for første gang foreldre for å lette overgangen til foreldre mye lettere. Prenatal Klasser: Første trinn kan bli med i klasser som vil hjelpe deg med å forberede seg på fødsel, barnepass og foreldre.


Det er nemlig mye man må tenke på før fødselen, det må planlegges, stresses litt, og det må kjøpes inn en rekke proukter til mamma og baby. For å gjøre dette så greit som mulig for dere, har vi satt opp en sjekkliste med tips og ting det kan være lurt å ha i orden før den lille kommer til verden.

Sannsynligvis kan du regne med et og annet bidrag fra familie og venner. Fortell gjerne hva du ønsker deg til babyen , slik at du ikke står der med ti skjønne plagg i aller minste størrelse som barnet knapt rekker å bruke. Størrelsen på barneklær tar utgangspunkt i barnets lengde. Husk å alltid deaktivere airbagen om du monterer baby-bilstolen i forsetet på bilen! Planlegg hva babyen skal ha på seg når dere drar fra sykehuset.


Babyen kan kanskje løfte hodet i korte perioder når han ligger på. Babyen kjenner kanskje igjen lyden når du åpner døra og vet at du kommer. Jeg blir nesten litt provosert jeg over de som sier at babyen kommer når den er klar, og at man derfor aldri skal prøve å provosere frem fødsel. Neste innlegg, er et innlegg med innlegg med babyutstyr du trenger fra babyen er ca.


Mange gravide suger til seg all informasjon, og vil gjerne ha mest mulig under kontroll før det lille nurket kommer. Disse appene og dingsene kan hjelpe deg godt på vei. Skal du gi noe annet, så gi barnet vann. Gir du barnet vann i stedet for melk, kan det gi ernæringsmangel og saltmangel.


Dersom du ammer, må du huske at alt du inntar, inntar også barnet ditt. Unngå røyk, alkohol og andre rusmidler. Når du skal søke, må du alltid levere inn en rekke dokumenter til politiet eller ambassaden.


UDI har laget sjekklister som forklarer hvilke dokumenter du må levere inn som vedlegg til søknaden din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg