fredag 24. februar 2017

Eplesnegler i akvarium

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Dette er normalt at eplesnegler gjør i blant, og er ikke tegn på noe galt.


De gjør dette instinktivt når de ønsker å forflytte seg. I naturen ville vannstrømmen ført dem videre som gratispassasjer over lange avstander på kort tid.

I et akvarium skjer jo ikke dette, men det vet ikke sneglen. Eplesnegler er et fint tilskudd i akvariet. Her får du en omfattende guide med informasjon du er nødt til å vite før du går til innkjøp av en eplesnegle. De har en viss evne til å bevege seg over lan og de har et lokk (operculum) som de kan lukke skallet med slik at de ikke tørker ut mens de gjemmer seg i gjørmen gjennom tørkeperioder.


Jeg også brann reker i beholderen godt, jeg leste at de spiser egg av andre fisk de spiser det derfor brannen reker. Det vil si at dersom du kun har eplesnegler med sort kropp og lilla skall, så vil alt avkommet også ha disse fargene. Det er mulig å blande ulike farger i samme akvarium , men de fleste som holder eplesnegler ser ut til å foretrekke å holde kolonier med rene farge som holder seg like, spesielt om man har tenkt å få avkom på dem.


Hadde et lite akvarium en gang. De spiser det meste, og kan rydde opp i både alger, matrester og råtne blader.

Da tok jeg fiskene over i en bolle, med vann fra akvariet, - og tok hele akvariet i badekaret - dusja med kokende vann - roterte på steiner osv. Tok vare på litt av det gamle vannet, som jeg hadde over i akvariet igjen sammen med nytt vann. De er ikke superglade i det, men det går ned dersom de ikke får tilgang til annen fôr en periode, så dette er et greit alternativ til deg som har litt cyanobakterier i akvariet. Det spørs om eplesnegler er en god løsning dersom hele akvariet er tatt over av blågrønnbakteriene, men dersom det bare er litt kan det fungere.


Hvis man skal ha kirsebærreker bør man ha et akvarium med enten mange gjemmeplasser, eller et akvarium med få fisk som klarer å spise dem. Det er nemlig veldig mange fisk som ser på små reker som snadder. Ellers krever de veletablerte akvarier med liten sjanse for øke konsentrasjon av nitritt i akvariet, da de er svært følsomme for dette.


Sneglene er utrolig fasinerende å studere. Pestsnegler - Akvarieforum, akvarium og akvariefisk 13. Jeg har fisker, og eplesnegler , og posthorn snegler. Hjemmekonkurransen regler for Aquscape Akvariet m vre godt vedlikeholdt bde nr det gjelder planter, glass, grus og.


Apple snails Norwegian (bokml) version Grunnleggende guide for holde eplesnegler i akvarium eller dam (norsk versjon, bokml). I liter kan du ha reker, eller eplesnegler. Fisk kan du ikke ha. Grunnen til at man selger liters akvarium er fordi det finnes et marked. Og så er det fryktelig synd at bløtdyr dør som fluer i akvariebutikkene.


Jeg skal ta skrittet over i saltvannsverdenen om ikke lenge. Planen er å tømme kombikaret (som jo egentlig er et 30liters akvarium ) og fjerne skilleveggen.

Jeg kjøpte meg akvarium for en mnd siden, og synes det er kjempestas! Det er 1liter, og foreløpig har jeg oppi: guppy, sverddragere, eplesnegler og ancistrus. Du trenger egentlig ikke pumpe hvis du bare skal ha eplesnegler. De har nemlig både lunger og gjeller, og stikker opp en luftesnabel hvis det blir for lite oksygen i vannet. En pumpe med bio-filter vil gjøre det lettere å holde stabile vannverdier.


Mine spiste alt som var levende i karet unntatt en gruppe på tigerbarber. Ei Gelege Egg clutches of my Applesnails in gallon tank and nano tank. Pomacea bridgesi apple snail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg