mandag 20. februar 2017

Husfliden

Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger. På denne siden finner du et utvalg av klær og tøfler.


Den enkleste og tryggeste måten å finne bunader og.

På disse sidene finner du et utvalg varer til huset. Finn din lokale husflidsbutikk. Klikk på bildene eller overskriftene for mer informasjon om hver butikk. Vi fører, i tillegg til buna tradisjonsvarer og varer med mer moderne formgiving.


Bunader, bunadsølv og anna bunadstilbehør frå dei fleste landsdelar. Materialpakkar for bunad og bunadskjorter og eit variert utval stoff, band og tilbehøret som du treng for å sy bunaden din. Vi har lang erfaring i bransjen. Vi leverer nye bunader til dame og barn samt bunadstilbehør.


Bli medlem du også!

Vi tilbyr norskproduserte produkter av førsteklasses materialer til fornuftige priser. Vi bruker Norskproduserte stoffer og garn av anerkjente leverandører som Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk, Røros Twee Rauma Ullvarefabrikk, Krive-Vev, Tyrihans og Bernhard L. Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Eneforhandler av Nedre Buskerudbunad.


Vi syr og broderer bunader og drakter fra flere steder i Norge. Vi fører et variert sortiment med blandt annet Hedmarksbunaden, Garn fra Rauma, Sandnes, og du store alpakka i tillegg til diverse gaver og husflid. Vi holder til i sentrum av Fredriksta hvor vi har et stort utvalg av tekstiler, garn og gaver. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får barna leke og eksperimentere med spennende farger og materialer.


Over forskjellige bunader og festdrakter. I noen sammenhenger brukes husflid i motsetning til håndverk og betegner da produksjon til eget bruk, mens håndverket er rettet mot salg. Butikken syr og selger Nordmørsbunad til dame og mann.


Husfliden Surnadal sin nettside. Here you will find all kinds of norwegian arts and crafts, and of course the famous norwegian sweaters! Vi syr dame Aust-Agder bunad (Åmlibunad) og herrebunadene Åmli Sort og Åmli Gråtrøye etter mål. Ekte telemarksbunader. Vår fagkunnskap gjer at du kan vere trygg på at du får ein vakker og stilriktig bunad.


Vi er en bedrift med ansatte. Vår hovedsatsing er bunad produksjon, men har også en stor interiør og garn avdeling i butikken.

Unike og hjemmelagde håndverksprodukter laget av tryslinger. Hos oss får du den ekte Trysilbunaden. Garn, bunad (Trysilbunad), broderi, stoffer m. Ja, jeg gjorde det, bestilte fra en dame som broderer hjemme og selger privat. Tradisjonelle Solør-Odal-bunader for damer og herrer.


Det er noe helt spesielt med den norske ulla, og vi vet at det ikke bare er oss, men mange av dere som også har en kjærlighet for 1 norsk ull og vårt Finullgarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg