tirsdag 9. mars 2021

Vg nyhetsdøgnet

Vg nyhetsdøgnet

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dagens tegneserier er gratis å lese for alle som er logget inn på vg. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. En av disse har fått stoffet på hendene, og behandles av ambulanse.


Vg nyhetsdøgnet

I minst minutter i går ble pornobilder, og ikke ruteinformasjon, vist på en storskjerm på sentralstasjonen i Kalmar. Først når Barometern stilte spørsmål til trafikkselskapet KLT, ble det fjernet, skriver avisen. Nettavisen nyheter gir deg de raske nyhetene, friske meningene og innsikten i sakene fra hele Norge.


Nordkjosbotn: Politiet melder at det har vært en elgpåkjørsel i 90-sonen sør for Nordkjosbotn. Det er store skader på bilen, men bilføreren er uskadet. Elgen er skadet og viltnemd er varslet. Politiet påpeker at flere elger er observeres langs Ei samme område og ber folk være obs.


Vg nyhetsdøgnet

Senja: Fv 8mellom Straumsbotn og Bergsbotnen bom skal være stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Kolonne fra Sifjord 07. Målselv: En politipatrulje holdt på å få en annen bil i fronten da denne foretok en hasardiøs forbikjøring av en brøytebil. Det gikk bra kun takket være at politibilen fikk bremset ned.


Bilen kom rett ut av snøfokket. Førerkortet til mannen i 50-årene er beslaglagt, opplyser. Nordland: Politiet i Nordland melder på deres Twitter-konto om en rolig natt i regionen.


Vg nyhetsdøgnet

Vikersund: En person er fraktet til sykehus med skader etter at en bil kjørte i fjellveggen i Vikersund i Modum natt til mandag. Trøndelag: Over tolv timer etter at to lastebiler. På fv 8har det vært et trafikkuhell med to kjøretøy.


Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet. Fire personer involvert, alle er ute av bilene. Oppdatert melding kl. Front mot front-kollisjon i lav hastighet.


To personer i den ene bilen tas hånd om av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg