onsdag 3. mars 2021

Vestfoldbunad dame blå

Ta kontakt med oss i dag! Livet og stakken er uten broderi, men har påsydde, håndvevde bånd. Nede på stakken er det en bre rød kant til sort buna og grønn kant til blå bunad.


Veske og lue har broderi. Livkjole Livkjolen er i enten sort eller blå klede. Både livet og stakken er kantet med bånd.

Livet snøres med maljer og kjede av sølv. Stakken er foldelagt, nedenfor det vevde båndet på stakken er det en kant av klede. Den foldelagte stakken er i svart eller blått ullstoff, og vevd av spælsaugarn. Til den svarte stakken brukes rødt eller grønt liv, den blå stakken har rødt liv.


Livet er sydd i rødt eller grønt vadmel med for av halvlin. Bunadsølv dame klokkekjede, oksidert, nr. Etter kundensønsker har vi laget pakke. Vestfoldbunad til 17.


Sølv kommer i tillegg, leveres fra forskjellige leverandørene så pakke pris blir veldig varierende.

Alle som bestiller sølv sammen med. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk tilknytning til.


Det finnes (kanskje derfor?) flere varianter av damebuna men sølvet som blir brukt har en del felles. Bestill bunad hos oss nå få levering i god tid før 17. For deg som ønsker å brodere og montere en Oslobunad mørk blå.


Materialpakken inkluderer overdel,buna veske og belte. Garn til broderier og bånd på stakken har naturfarger i rust, gul og grønn. Broderiene både på stakken og vesken er påtegnet.


Skjorten er i lin og broderiene er påtegnet. Ved siden av den blå stakken, lages bunaden i sort og offwhite. På den sorte stakken er kledekanten rø og på den blå er den grønt. Vi selger ferdige bunader, bunadsølv og bunadstilbehør.


Den blå Trønderbunaden er den mest populære varianten i dag. Det finnes hele syv hovedvarianter av Trønderbunaden: Blå , blå gloria, grønn, grønn gloria, rø rød gloria og sort gloria.

En Trønderbunad er ikke bare en Trønderbunad. I tillegg til fargevariantene finnes det tre skjorter å velge i, tre mønster i vesten og to ulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg