onsdag 17. juli 2019

Gulrotkake room

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag.


Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. M inneholder både revet gulrot, revet eple, krydder og hakket sjokolade!


Gulrotkaken dekkes med nydelig ostekrem og skal helst serveres med friske jordbær, bringebær og blåbær, akkurat slik de gjør det hos R. Oppskriften er til liten langpanne. Vart spurt om å laga ei kaka til juleavslutninga i kveld. Kva slag kake eg lagde kunne eg velja.


Tenkte med ein gong på at eg ville laga ei gulrotkake. Søkte på Kvasir og såg bloggen din. Fekk uuutruleg mykje skryt for kaka! Forstår eg godt, for den er jo berre knallgod!


Gjorde som ein av dei andre lenger oppe og hadde litt sitron i kremen. Den aller mest besøkte oppskriften på gulrotkake her på detsoteliv. ROOM gulrotkake Publisert i Hverdagsbakst , Kaker by stinehusoy Gårsdagens kake ble en kosekake til hjemmebruk, og siden jeg stadig leser anbefalinger av ROOM sin gulrotkake tenkte jeg at det var på tide å teste denne. Hvorfor ser du denne annonsen?


Gulrotkake room

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper.


Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig. Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården! Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem!


Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Glasur: 2g smør 5g melis ts vaniljesukker 4g kremost (for eksempel pakker Philadelphia) 1. Visp sammen sukker og olje i en stor bakebolle. Den så bare så deilig ut. Kaken er saftig og full av gode smaker.


Men hvordan lage denne kaken slik at også jeg med mine særheter kan spise den? Jeg er som sagt en skikkelig taper på kakefronten, men jeg satte meg ned å skrev forslag til erstatninger i oppskriften. Sett ovnen på 175° C. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis. Avkjøl det litt før du tilsetter det i eggedosisen. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikepott.


Jeg har en annen favorittoppskrift på gulrotkake , av Gøril Wiker. Den er mer kompakt, og jeg har der forenklet glasuren til å være rørt kremost med sitron og litt søtning. Denne kaken er veldig søt og det likeså glasuren. Utenom kakeprosjektet lever jeg ganske sukkerfritt, så mange av kakene i boken opplever jeg som svært søte.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Hvem elsker ikke denne klassiske kaken? Den er perfekt akkurat som den er med en kopp te eller kaffe, men du kan også prøve å dekorere den med kandiserte fioler.


The Room Skien tilbyr gruppetimer innen pilates, yoga, barre og TRX trening på vårt senter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg