torsdag 18. juli 2019

Matmuffins uten egg

Matmuffins uten egg

Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken. I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk.


Ha egg , cottage cheese og kesam i en bolle, kjør glatt med stavmikser. Denne er kjempegrei, og uten egg. Sjokolademuffins uten egg stk. Tenk uten alle “primæringrediensene” for perfekt bakst, og fortsatt fantastisk gode.


Disse er hele familiens storfavoritt, og faktisk har de vært er superfavoritt hos kursdeltakere, venninner og øvrig familie som har fått smake også. En muffins uten egg for de med eggallergi. Smelt smøret og avkjøl litt.


Matmuffins uten egg

Visp sammen smør, egg og yoghurt. Rør inn hvetemel, sammalt mel, bakepulver og salt. Skjær paprika i strimler, finhakk vårløk, soltørket tomat og oliven. Rør skinke, vårløk, tomat, oliven, ost og urter inn i muffinsrøren. Muffins uten melk og egg oppskrift med kalorier, allergener og pris.


De smaker greit og med litt pynt som vi la på blir det fint. Men de ble litt rare i fasongen, falt sammen på en måte. Fremgangsmåte: Rør sammen smør og sukker i en stor bolle.


Her er en spennede muffins oppskrift uten egg. I en annen bolle moser du banener og rører inn melken. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.


Stek omelettene midt i ovnen i ca. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje. Muffins er enkelere å lage enn jeg tror hver gang, og supergode sjokolademuffins uten egg , melk og gluten er det stas å dele med andre!


Har du små kokker i huset? Jeg ønsket å bake muffins uten egg , melk og gluten til 17. Jeg valgte muffins for å redusere faren for kontaminering.


Her finner du mine beste oppskrifter på glutenfrie muffins uten melk. Scroll deg nedover siden og la deg selv bli inspirert. Jeg har én type muffins uten egg også - de finner du her.


Matmuffins uten egg

Oppskrift fra: Fitnessnora. Matmuffins med ost, skinke og avokado. Ingredienser: dl hvetemel. Bruk gjerne mindre sukker eller bytt ut sukkeret med honning) ts vaniljesukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg