torsdag 4. juli 2019

Protein bananbrød

Bruk protein for sunn og smart trening. Rask og enkel bestilling på nett. Se alle varer fra Outlet her! Proteinpulver er et kosttilskudd for treningsentusiaster. Se det store utvalget vårt her.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bestill protein online - mange smaker av høy kvalitet. Til frokosten lagde jeg bananbrød , ettersom jeg hadde en godt modnet banan. Jeg hater å kaste frukt og mat generelt, så da lager jeg heller noe ut av det. Saftig, naturlig søtt (fra bananen) og yppelig med sjokoladepålegg, smør eller ost på.


Kan også spises som det er, eller sammen med en proteinrik yoghurt eller cottage cheese. Den ska va lite kladdig inuti. Banan er en populær treningsfrukt som kan brukes til så mangt.

Har du overmodne bananer til overs så er dette en perfekt ingrediens til å lage for eksempel bananpannekaker, desserter og kaker. Recept: Bananbröd med protein. Med några mogna bananer, ett par skopor proteinpulver och lite mjöl svänger du enkelt ihop detta krämiga och proteinrika bröd. Oppskrift på enkelt bananbrød. Bananbrød er skikkelig enkelt å lage og smaker knallgodt.


Har du noen brune bananer liggende eller finner brune bananer på butikken du ønsker å forbarme deg over, da er bananbrød definitivt tingen å lage! Antall porsjoner: Gir en brødform på liter Tilberedelsestid: ca. Denne kaka er utrolig god!


Jeg pleier i tillegg å strø noen sjokoladekuler på toppen av røren før formen går i ovnen - det er deilig med noen flytende sjokoladebobler inni denne kaka, og den kan med fordel serveres med en god vaniljeis. Dette bananbrød er svampet og lækkert, og med stykker af mørk chokolade er det svært at holde fingrene fra! Prøv å lage saftig og godt bananbrød med sjokoladebiter og nøtter – knallgodt! Grovt, sunt og grådig godt bananbrød ! Jeg kan like gjerne innrømme det først som sist: jeg er skeptisk til sunne kaker.


Jeg synes ofte det smaker litt kjipt, rett og slett! Det er ikke lenge igjen, men ikke for sent - Vi hjelper deg! Prøv vores protein bananbrød – en ernæringsforbedret udgave af det populære brød.


Her har vi som sædvanlig forsøgt at gøre indholdet lidt bedre end en almindelig opskrift, for hvis vi skal være er ærlige, er bananbrød mere en kage end et brød.

Tilsæt mel, Impact Whey Protein og bagepulver. Bland sammen med en ske indtil det er godt blandet (men små klumper vil være en smule synlige). Lav nu clean cheese fyldet.


Bland æg, fedtfattig flødeost, sukkerfri sirup og Impact Whey Protein i en lille skål. Hæld halvdelen af bananbrød dejen i en opsmurt brødform. Dette er protein bananbrød som er supersaftig og et veldig godt bananbrød. Ingredienser: gr havremel ss sukrin scoops (gr) vaniljeprotein 1. Svampet bananbrød med højt proteinindhold.


Proteinindtag og mængde af protein er et meget omdiskuteret emne blandt sportsfolk. Nogle tror, at jo mere protein man indtager, des større muskler får man, men så simpelt er det desværre ikke. Jeg heter Kristine Weber og jobber som online coach, kostholdsveileder, matblogger og forfatter.


Tidlige bananer var mindre banansorter enn de som blir eksportert i stor skala i dag, og det arabiske ordet for finger, banan, er kan hende opphavet til navnet på frukten på norsk og flere andre språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg