fredag 12. juli 2019

Pusse opp spisebord eik

Moderne produkter av god kvalitetsdesign. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se vårt store utvalg. Vi har varehus over hele Norge.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Hos oss har vi et stort utvalg av spisebord til meget god pris. Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! En smart måte å pusse opp lakkerte eikebor er å fjerne lakken og sette bordet inn med hardvoksolje.


Hardvoksolje finnes som fargeløs eller tilsatt fargepigmenter. Glansen er silkematt. I vårt tilfelle velger vi å bruke kjemikalier. Noen som har erfaring?


Lakken må løses opp , og møbelet må vaskes og stå til tørk før pussing.

Planlegger å pusse opp spisebord , stuebor en tv benk og vitrineskap som er i oljet eik. Oljet spisebord i eik innlegg 16. Zermatt spisebord er et rustikt og solid bord i gråoljet eik.


Er helt amatør på området. Bør jeg male det i Lady sumpreme finish eller hvitkalket interiørbeis? Det samme vil gjelde for spisebord i tre. Noe av disse stoffene kan vaskes bort, men når det gjelder flekker av blant annet rødvin, blåbærsaft og blekk har disse fargestoffer som binder seg til trefibrene.


For å få bort slike flekker, må man ofte ty til bleking, da vask ikke alltid er tilstrekkelig, skriver de. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. PUSSE OPP BORD: Mange har et bord som er fullt brukbart, men som trenger en liten oppussing.


Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om resultatet skal bli bra. Forarbeidet er avhengig av både utgangspunktet og hvilken sluttbehandling du velger (olje, lakk, voks, beis). Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet. Spiseplassen Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider for både hverdagslige og større anledninger.


Har teakbordet fått flekker av julefeiringen? Ikke fortvil - det er ganske enkelt å rette på. Reidar von Hirsch (hjem.no) 17.

La livet ditt innrede stua. Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Male eller beise furumøbler?


Lakke spisebord – Hus, Hage og Oppussing – VG Nett Debatt vgd. Pusse opp spisestuemøbler? Fornying av spisebord i furu heltre. Jeg har ikke pussemaskin , men kan.


Erfaringen viser at det er vanskelig å vedlikeholde nok til å ikke få merker i beisen ved oljing, og da er det ikke lett å pusse ned og beise igjen på egenhånd. Vi bestreber oss etter å finne riktig farge, og tar gjerne opp farger fra eksisterende. De fleste bord er overflatebehandlet med olje eller lakk. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan gamle, antikke møbler bli freshe og unike.


Denne beisemetoden kan KUN brukes på HELTRE som eik og furu. Om det er et Lack bord fra ikea så er det laget av spon eller kryssfiner og det kan ikke brukes om man ønsker et bra resultat! Legger ved bilder for å vise. Dette kan faktisk få furu til å se ut som eik eller kirsebærtre. Beis er enkelt og raskt.


Du trenger ikke å pusse eller legge på mange strøk,. Dersom du velger et spisebord med en litt bredere bordplate, kan du også få plass til to personer på hver ende hvis gjestelisten er veldig lang. Til hverdags har avlange spisebord den fordelen at det går an å dekke opp til middag i den ene enden mens leksebøker, symaskin eller tegneprosjekter kan få ligge fred i den andre. Jeg kjøpte kommode i oljet eik , og det første vi måtte gjøre, var å olje alle delene. Da kom det frem en helt annen farge og glans i treet.


Deretter måtte vi igjen olje kommoden etter måneder. Poenget er vel å få mettet treet med olje. Treolje til eik får du kjøpt hos farvehandlen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg