torsdag 25. juli 2019

Populære navn 1880

Navn som kan skrives på ulike måter er slått sammen. Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Dette er en liste over populære navn. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Navn blir ofte populære igjen etter vel 1år.

Du kjenner nok igjen noen av navnene fra dagens toppliste, men langt fra alle! Her kan du se hvilke navn som er mest populære i din region. Emma kommer fra tysk og betyr stor.


Bruk av navnet Sofia i Norge og andre land: Sofia og Sofie har mye felles historie – les derfor gjerne også om Sofie. Historisk utvikling av populariteten til navnet Emma i Norge. Populære manns- og kvinnenavn i Norge gjennom tidene.


Se om du finner et kjent navn ! Kristian – Betyr kristen eller Kristus.

Etter den tid gikk navnet nesten ut av bruk. I nyere tid har Anna vært blant de mest populære døpenavnene på jenter i Norge helt fram til ca. Statistisk Sentralbyrå Bibelnavn.


Nasjonalt er det Jakob som topper lista. I Oslo kom navnet på en andreplass. Navnenes popularitet går i bølger. Mange av tidens populære navn var populære også for over 1år siden og er kommet tilbake etter lang tids dvale.


Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Tom var blant de mest populære navnene på nyfødte gutter i Norge i perioden ca. Disse navnene er mest populære. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver. Drammens mest populære navn Artikkeltags.


De mest populære navnene fra og fram til i dag. Finn adresser, personer, bedrifter og veibeskrivelser på Gule Sider Kart. Du kan også se skråfoto, gatebilder og flyfoto, samt live trafikkmeldinger.


Lisa er den vanligste på prosent. En opprør mot Mary som mest vanlige navn blir full på rase til målstreken.

SSB la onsdag morgen ut navnestatistikken med oversikt over de mest populære navnene fra i fjor. For tiende gang er Emma det mest brukte jentenavnet. Antallet jenter som fikk navnet i fjor var. Vi kan også gi deg informasjon om hjemmesider, web- og e-postadresser og mye mer.


Prisene for å ringe. Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg