onsdag 17. juli 2019

Bunnpris bleieavtale

Bunnpris bleieavtale

Kjøp - få på den billigste. Bunnpris ønsker å gjøre det smartere for deg å kjøpe bleier. Derfor gir vi deg nå halv. Det du trenger, når du trenger det! For oss er det viktig å være tilgjengelig for deg.


Selv om butikken vi besøkte hadde noe begrenset utvalg av bleier, var prisen på de to Pamperspakkene de hadde helt i særklasse. Superenkel bleieavtale. En avtale til å bli glad av! KIWI har faste, lave priser på alle varer.


For å gjøre hverdagen enda litt billigere for småbarnsforeldre får du hver fjerde Pampers- eller Liberopakke gratis – uansett type. Kiwis bleiekort er velkjent. Samarbeidsprosjekt B-Lean, samarbeid og nærvær på agendaen.


Bunnpris bleieavtale

Bidragsytere fra Handel og Kontor, Virke, Nav og Lean senteret. Samtlige butikker opererer med bleiekort, slik at betjeningen stempler kortet for hver pakke man kjøper. Forrige uke undersøkte Dinside hvilke bleier som er billigst, og kom frem til store prisforskjeller i bleiebransjen.


Kiwi er den eneste som har bleieavtale for Libero, og vant overlegent på Liberopriser. SPAR og EUROSPAR har 2butikker i hele landet! Bleieavtale : Sykkel. Gå heller ikkje glipp av våre andre gode tilbod! Med vårt Billig Middag konsept har du uendelege muligheter til middagsmåltidet.


Bunnpris bleieavtale

Reportasje: Merete. Velkommen til KIWI! Vi har i dag over 6butikker over hele Norges land og over butikker har søndagsåpent. Priser med en stjerne er ikke med i bleieavtalen.


Prisene med to stjerner er en større pakke med bleier, regnet om til samme antall bleier som de andre butikkene oppgir. Klikk her for alle søndagsåpne. Ifølge jordmor Mette Thoresen i Libero, pakker familier med barn kofferten full av bleier når de skal på sommerferie utenfor Norge. Feriepengene kan brukes til morsommere ting enn bleier. Pampers-bleier er generelt billigere enn Liberobleier.


Men kjøper du Pampers må du passe ekstra godt på, for her varierer nemlig prisene mest på flest typer bleier. En pakke Pampers Active Fit str vil, om du benytter deg av COOP-medlemsskap, koste kroner mindre per bleie i Coop-butikkene enn på Bunnpris. Som KIWI PLUSS-kunde får du en gratis startpakke som inneholder et utvalg LilleGo´- og Liberoprodukter hvis du er gravid i 3. Som Coop-medlem får du rabatter og spesialtilbud fra våre partnere, kjøpeutbytte og mye mer! STRATOS, STRATOS NØTT, STRATOS SALTY CARAMEL OG CRISPO Fra 1g pr.


Gjelder kun private husholdninger. Forbehold om prisendringer, trykkfeil og utsolgte varer. Noen som vet hvilken butikk som har bleieavtale med Pampers? Kiwi: Norges nest største dagligvarekjede målt i omsetning, og størst i landet i antall butikker (6butikker). Butikkjeden har faste kampanjer som bleieavtale , holdbarhetsgaranti og momskutt på frukt og grønt.


Kiwi selger lite billigbleier, forteller kategoriansvarlig i Kiwi, Iren Støa Saltermark. Hun tror årsaken til dette er fordi de har en egen bleieavtale på Libero bleier. Vi innførte datoavtalen som gir kunder varer som har utgående dato, gratis.


Vi har egen bleieavtale som gir hver fjerde pakke gratis og en frukt- og grøntgaranti som gir dobbelt tilbake hvis kunden er misfornøyd. EXTRA er den ultimate nettsiden for alle som vil spare ti spare penger og spare miljøet. Få tipsene som hjelper deg å leve smartere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg