mandag 15. juli 2019

Verdens beste pizza

Med denne oppskriften kan du serverer den beste pizza i nabolaget i løpet av minutter. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter.


Sannsynligvis er pizza blitt spist over hele Europa i mange århundrer, kanskje årtusener. Et tema som er like aktuell nå og i mange år framover.

Pizza får vi nemlig aldri nok av. Masse god asparges i butikken. Craig Whitson og Tore Gjesteland har gjort seg bemerket internasjonalt når det kommer til pizza.


Jeg møter Tore Gjesteland og Craig Whitson på pizzarestauranten Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo. Det sier Marius Eriksen fra Langhus. Verdens beste pizzabok om verdens beste pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite.


Her får du kokkenes beste pizzatips!

Dagbladet): Sprø skorpe, gyllenstekt ost og herlig fyll på toppen. For veldig mange nordmenn er hjemmelaget pizza en obligatorisk og etterlengtet del av. Hvis du vil gjøre et dypdykk i pizzaens fantastiske verden, kommer du ikke utenom denne.


Lofthus Samvirkelag er kåret til Norges beste pizzarestaurant. Gründer Eirik Sevaldsen besøker Wenche på kjøkkenet og lager pizza ! Neapolitansk pizza. Ikke at det gjør kanadierne så mye, selv etter at de har blitt kåret til verdens beste sier de selv at de bare er den beste i Montreal.


Det beste , du trenger ikke noe Italiensk pizzamel, nei hemmeligheten er faktisk durumhvete. Her er oppskrift på verdens beste pizzadeig, jeg lover. Min hemmelige favoritt pizza ? I helgen var det den store bakedagen her i huset - håpet var å ha noe i fryseren når kjøkkenet i nær fremtid forsvinner. Gjør gjerne dette til en fin sosial samling: Gjør klar pizzadeig og tomatsaus i god tid.


Sett alternative fyll og toppinger på bordet og lag pizzaen sammen. Stryk dette utover deigen. Legg biffbiter her og der, sammen med løk, champingjong, paprika, litt chili og hvitløk om du liker den spicy.


Topp med noen biter bacon.

Der kan du kjøpe pizzaen – verdens beste – for 1kroner. I et intervju etter at han vant prisen uttalte han at det å lage en margharita er kanskje det vanskeligste å gjøre siden man med andre pizzaer kan skjule smaken med topping, mens på en klassisk og enkel pizza så er det bare saus og bunn som gir smak. Craig Whitson, Tore Gjestelan Mats Widén og Kenneth Hansen har reist til Italia og deres venner i pizzaens vugge, og til USA for å besøke noen av de mest lidenskapelige. Du synes kanskje at det er å ta litt vel hardt i? Jo, det er mulig det, og påstanden er naturligvis min egen helt subjektive mening.


Når det er sagt, prøv den selv. Jeg tror du vil bli overrasket over “riktigheten” av min påstand. Denne pizzaen er helt uten gluten, den inneholder lite karbohydrater og holder deg god og mett lenge! Alle vil nemlig prøve å lage sin egen pizza.


Rasmus mener det aller beste med å ha en vedfyrt steinovn er det sosiale aspektet. Venner som kommer på besøk ber alltid om å få prøve steinovnen, og synes det er spennende å kunne lage sin egen pizza.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg