onsdag 4. oktober 2017

Morsomme dikt om lærere

Lærerne gikk som om de gikk igjen. Er det noe du savner på sidene våre? Noen mennesker liker ikke vinteren, de sier den er for kal jeg synes de bare liker å klage, vinteren er jo rett og slett knall!


Dikt om lærere Sitater om kjærlighet Navnedag dikt Bursdagsdikt Dikt Imants Ziedonis Julehilsen Nyttår dikt Kjærlighetsdikt Maxims of Life Bursdag hilsen i. Jeg liker å studere istapper, og lage engler i snøen, jeg liker å gå. Morsomme dikt Sitater om kjærlighet Navnedag dikt Bursdagsdikt Dikt Imants Ziedonis Julehilsen Nyttår dikt Kjærlighetsdikt Maxims of Life Bursdag hilsen i russisk.

Morsomme visdomsord til konfirmanten… Tenåringer klager alltid på at det ikke er noe å finne på, for deretter å tilbringe hele natten utendørs med å gjøre nettopp det. Bob Phillips Vi blir egentlig aldri voksne… Vi bare lærer oss hvordan vi skal opptre blant folk. Skolevitser er av typen lille Per vitser som gir et humoristisk innslag i skolehverdagen, kvikke svar til læreren , og hva barna lærer på skolen. Her finner du et godt utvalg av skolevitser.


Det er meget mellom himmel og jord som læreren ikke vet om. Kategori: Svensk Ordtak. Det er mye vondt her i verden, sa gutten, han skulle lære å lese.


Kjøp noe i krystall til læreren , det er noe som blir tatt var på hele livet og alltid brukt.

En pyntetallerken kanskje. Diktet til læreren kan jo lages litt originalt. Spør alle elevene om de kan si noe fint om læreren og lag et dikt eller rim eller en fin historie ut av det unga har uttalt. Et dikt til alle lærere i anledning verdens lærerdag Verdens lærerdag er 5. Heidi Granberg skrevet dette diktet. Vakker, original gratulerer lærer i prosa, ord takknemlighet.


Tekst rådgivende julehilsen kjære lærer og beste ønsker fra kolleger, foreldre og elever i egne ord. Lukten av krysantemum og gule blader rasler under føttene presser vår tenkning på filosofisk refleksjon om skolen og læreren. Dikt , Hilsener og Morsomme Tekster Til Jublianten Det finnes vel ikke noe bedre vei å feire en som fyller med å starte med et bra dikt , hilsen eller en fin tekst!


Under er forslag til tekst for bursdagskort både morsomme , alvorlige og seriøse. Først tegnet Liv en Ja-gris, en riktig blid og glad gris. Den smiler sånn at milevis har ingen sett slik smilegris.


Innlegg om Morsomme dikt skrevet av esalen. Vi har det artige Det er et sted som jeg vet om , skrevet 4. Det var naturfagstime, og læreren spurte elevene om noen kunne fortelle klassen om hjernen og dens funksjoner. Da spratt Elias opp fra stolen: – Hjernen er et fantastisk instrument, begynte han.


Den begynner å virke lenge før du blir født, og den slutter ikke å fungere før du blir valgt inn på Stortinget. Ville dele noen ordtak med dere som jeg fant da jeg skulle redigere ett bilde av min kjæreste.

Men det er likevel nesten ingenting som er morsommere å spøke med enn nettopp alder. Mange har sagt mye, både klokt og morsomt om dette temaet. Her har jeg valgt ut morsomme sitater om alder, som er oversatt til norsk.


Hei, Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som folk virkelig ville le av. Men etter litt søking og googling fant jeg ut at det ikke var så mye bra som lå ute. Så jeg lurte på om det var noen som hadde no vittige dikt på lager.


Jeg vil takke dem for å ha hjulpet meg personlig, men også bare for jobben de gjør som lærere. Jeg har vært en del av en typisk ungdomsskoleklasse i tre år nå, og jeg vet at vi kan være veldig vanskelige til tider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg