mandag 30. oktober 2017

Farger som passer til lys antikk

Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Passer godt til gråtoner med litt gult i, som Lys Antikkgrå, Antikkgrå og Grå Harmoni. Lys , varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt.


Vi har sett på fargen Latte, i tilstøtende stuer er fargen lys antikk.

Hvilke farger harmonerer f eks med latte, og er dette en god farge for å gi et lyst varmt inntrykk uten at det virker beige eller grått. En svak varm beige tone. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone.


Sans – en gulaktig beige tone. Skandinavisk Lys – en gulaktig beige tone. En lun og klassisk beigetone.


De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med en prøveboks eller to.

LYS ANTIKK er ikke gulaktig å heller ikke gråaktig men en varm fin hvitfarge. Jeg har malt soverommet til prinsessen min i denne fargen og med hvit tak. Synes det ble kjempe fint jeg. Absolutt en farge jeg skal bruke mer for å si det slik. Kan anbefale fargen Kokos, som er en lys , varm grå farge.


Det beste tipset jeg vil gi, er ta hensyn til hvitfargen på dører, karmer og tak. Ellers kan dere få en veldig ubehagelig overraskelse. Disse er ofte malt i fargen Bomull. Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden. Det kan vi kalle en varig trend.


Nå er det kalk som gjelder. Og høyst trolig vil denne være trendy lenge. Kalk passer til så mye. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større.

En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Se farger som passer Kombinasjoner.


Lys och skygge Creme, antikk blå och lakris. På tide å eksperimentere med kontraster. Klassiske farger som har potensial til å gi et særegent inntrykk.


Pass på å bruke riktig mengde - de mørke fargene bør bare brukes på mindre overflater. Hadde definitivt valgt antikkgrå med hvitt i, det er en varm farge som ikke heller mot blått eller lilla. Den vil også passe utrolig godt med gulvet ditt. Mal den i de rommene den er tenkt til først, så hadde jeg deretter forsøkt meg på fargeprøver igjen på de andre rommene før det endelige valget.


Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen. Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra. Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Nøytrale farger lurer oss.


Kodesystemet kan også hjelpe oss til å finne riktige nøytrale farger eller sette sammen en palett for hele rommet. Farger endrer seg med lyset , dagslyset endrer seg fra morgen til kvel og de fleste har en anne type lys hjemme enn den skarpe butikkbelysningen som er satt opp i malerforetningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg