fredag 20. oktober 2017

Grensehandel tyskland butikker

Hoteller i Tyskland. Super bilferie i Tyskland med halvpensjon. I Scandinavian Park grensehandel i Tyskland finner du alltid mange gode tilbud. Bla gjennom vår tilbudsavis og se det store utvalget av vin, øl og brennevin samt godteri, lakris og mye mer.


Boksøl, XXL-barflasker med rom eller flere kilo sjokolade – med våre gode tilbud sparer du adskillige kroner. Et utvalg som gjør en forskjell. Hver uke finnes det mange nye varepresentasjoner og gratis smaksprøver. Ved hjelp av vår veibeskrivelse finner du oss lett. Også et av de klassiske supermarkedene som virkelig hadde sin storhetstid da grensehandelen var enorm.


Otto Duborg holder fortsatt koken, men danskene er ikke like gærne mht. Mange av oss har ”harryhandlet” rett over grensa til Sverige. Grenseløs shopping på tur til Tyskland. Langt færre gjør det på grensa mellom Danmark og Tyskland. Her det nemlig gode penger å spare!


Så gjør grensehandel i Tyskland til en opplevelse hos CITTI. Lige over grænsen ved Padborg. Vi gør grænsehandel til en spændende oplevelse. Har du tenkt å handle stereoanlegg, tv, kjøleskap, dv c datautstyr eller andre saker og duppedingser?


Da er det Media Markt du skal besøke. Kjeden har over 2butikker spredd over hele Tyskland og er berømt for sine mange reklamestunter. Bestill hotell nå, spar opptil. Vi har nu samlet afhentning af forudbestillinger fra Fleggaard Kobbermølle, Kruså, Wassersleben og Harrislee i et stort ClickCollect Center.


Med det nye center har vi gjort det nemmere og hurtigere for dig at afhente din bestilling, samt mere plads til at pakke bilen. Det er stadig muligt at handle i ovenstående butikker. Overskriften sier alt, hvor er det rimeligst? Hva koster en kasse med Heineken eller Carlsberg på de plassene?


Larsen konjakk osv. Noen som vet - logistikkplanlegging for pinsetur. Hos Poetzsch Padborg har vi grænsens største udvalg. Vi skal på ferie sør i Danmark i sommer.


Da må vi vel ta en liten harrytur til Tyskland. Var ikke særlig imponert forrige gang vi var innom et ste men mulig vi valgte feil sted. Jeg har ikke peiling. Calle Grænsehandel - Besøg en af vore ni grænsebutikker i Tyskland og find gode tilbud på kendte mærkevarer. Hos Calle finder du et stort udvalg til lave priser.


Se tilbudsavis her. Herunder ser du vores samlede udvalg af de tyske grænsebutikkers aktuelle tilbudsaviser. Tyskland : Oversigt over butikker i Flensborg, Harrislee, Süderlügum m. Priss - Grænsebutikker og grænsehandel i Tyskland. Velkommen hos Priss!


Med grænsebutikker i Tyskland , lige på den anden side af grænsen. Med god service samt dansktalende personale, er du sikret en glidende grænsehandel. Vores tilbudsavis udkommer ca.


Læs den aktuelle tilbudsavis her eller smugkig i den kommende avis. Du kan altid læse den nye tilbudsavis dagen før den gælder. I Danmark har de satt ned avgiftene og fått slutt på den omfattende grensehandelen i Tyskland.


Citti de gangen jeg har vært der nede , det er som og være på obs hyper marke de har ca alt og litt til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg