tirsdag 10. oktober 2017

Spikertelt innvendig

Kunde har kjøpt store vinduer i tillegg fra oss, som han har. Her kan medlemmer dele sine prosjekter. Det oppfordres til å lage seg en. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Varme i gulv, skjult el-anlegg.

Tegninger på spikertelt og platting skal godkjennes av bestyrer før montering. Vi følger opp all bygging på plassen. Spikerteltets grunnflate kan ikke overstige m2. Spikertelt er en midlertidig konstruksjon og skal være flyttbar, dvs. Komplett med undelagspapp på tak og og kraftig fundamentramme med gulvbjelkene innfelt for å spare høyde og forenkle oppsettingen.


Store 2-lags slagvinduer med lufteposisjon og plastbelagte vannbrett. Du kan selv bestemme størrelsen, plassering av vinduer og dører, og vi lager hytta etter dine. Mestercamp-teltet-selv?

Vinterpris på Byggesett i perioden 01. Bo takrennenedløp, innvendig LED-lys,. WeeCamp Komplett – ferdigmontert spikertelt. Innvendig LED STRIP belysning med fjernkontroll og dimmer.


Levering og installasjon av spikertelt innenfor en kjøretid på timer. Tre dager med innvendig oppussing av spikertelt på Garen Camping. Hele kjøpsprosessen var bare moro fra begynnelse til slutt, for Proffcamp var tvers gjennom profesjonelle hele veien. Vi fikk en positivt opplevelse allerede på første møtet vi hadde med dem.


Da hadde de egentlig stengt, men Jan Kåre kom og møtte oss allikevel! Uttak på campingplass er sikret med en 16C. Nedgravd ledning fra uttak til plass er av ukjent lengde og dimensjon, men antar det er 5kvmm. Stadig flere bygger såkalte spikertelt som tilbygg til campingvogna.


Maks m bredt, maks m langt, utvendig. Det totale areal kan ikke overstige m², utvendig. Hvordan vil dere anbefale at gulvet isoleres innvendig ? Det er ikke snakk om noe særlig vinterbruk, da campingen stort sett blir brukt fra vår til høst.


I området hvor husvognen er plassert, er det også observert en og annen maur, så jeg ønsker ikke en type isolering som kan gi godt grunnlag for maur invasjon.

Det må tilfredsstille eiiflg krav fra Trysil kommune. Det skal være 3xmeter utvendig med et fornuftig antall vinduer på tre sider. Alle nye spikertelt er søknadspliktige.


Alle spikertelt på plassen skal være oppført med brannklassifisering minimum EI 30. Utmarkslaget vil ikke lenger stille krav om ikke-brennbare overflater innvendig i spikertelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg