onsdag 25. oktober 2017

Oppsigelse mal

Finansforbundet kan gi deg juridisk hjelp i en oppsigelsessak. Arbeidsgiver kan bare gi en oppsigelse dersom den er saklig begrunnet. Foreslår nye endringer. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. DU et Supergavekort på 7kroner.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Malen under viser hvor enkelt og smertefritt det kan gjøres. Last ned Dinsides ferdige mal på oppsigelse (Word-dokument - se også tekstmal lenger ned i artikkelen). Før du sender fra deg oppsigelsen bør du likevel ta en kikk på regelverket , slik at du ikke opplever at arbeidsgiver holder på deg unødig lenge eller stikker kjepper i hjulene for din videre jobbkarrière. Det er strenge krav til hva en oppsigelse skal inneholde og hvordan den skal leveres.


Last ned vår mal for oppsigelse og ta kontakt med Codex Advokat Oslo for å få svar på dine spørsmål. Hvordan starter du oppsigelsesbrevet? Du bør starte brevet med en vennlig, men profesjonell tone. Bruk av oppsigelse mal Vår gratis oppsigelse mal dekker innholdskravene til en standard oppsigelse som skyldes den ansattes egne forhold.


Denne oppsigelse malen er ikke laget for oppsigelser som skyldes virksomhetens forhol eller som skjer i prøvetiden.

Oppsigelse mal og eksempel – gode eksempler på tekst. Da kan vi hjelpe deg. Mal for oppsigelsesbrev ved oppsigelse grunnet arbeidstakers egne forhold. Se også våre artikler om saksbehandling ved oppsigelse. Særlig vern mot oppsigelse.


Sykdom er ikke grunnlag for oppsigelse det første året arbeidstaker er sykemeldt. Dersom arbeidstaker har vært syk i mer enn ett år, gjelder vanlige regler om saklig grunn til oppsigelse. Sykdom kan da under særlige forutsetninger være en saklig grunn til oppsigelse. NB Husk at før oppsigelse gis, må det gjennomføres drøftingsmøte med den ansatte etter arbeidsmiljøloven. Det må selvsagt også foreligge saklig grunn til å beslutte oppsigelse.


Malen er laget av advokat Eivind Arntsen. Alle spørsmål innenfor familieretten. Bestill nå i vår bokhandel! Vår gratis oppsigelse mal dekker innholdskravene til en standard oppsigelse som skyldes den ansattes egne forhold.


Skal du skrive oppsigelse , men er litt usikker på teksten? En arbeidstaker kan si opp jobben muntlig eller skriftlig. En muntlig oppsigelse kan være vanskelig å bevise dersom det senere skulle bli diskusjon om hvorvidt oppsigelse faktisk er gitt.


Derfor er skriftlig oppsigelse best.

Med endringsoppsigelse menes en delvis oppsigelse og går ut på at den eksisterende arbeidsavtalen endres eller blir sagt opp, men med tilbud om ny arbeidsavtale. Endringsoppsigelse omfattes likevel av de samme reglene som for en ordinær oppsigelse. Mal ved oppsigelse fra arbeidstaker: Når du som arbeidstaker skal skrive et oppsigelsesbrev er det et par punkter som er viktig at er med. Det første er å skrive et standardoppsett for brev, med ditt navn, adresse, sted og dato, øverst til venstre.


Deretter navnet til virksomheten, navnet til din arbeidsgiver og adresse nedenfor. Vurderer bedriften å meddele ansatte oppsigelse , krever det grundig forarbeid. Først og fremst er det viktig at man i forkant har vurdert nødvendigheten av en oppsigelse grundig, og forsikret seg om at det foreligger saklig grunnlag for denne. Mal for attest Arbeidstakere som fratrer etter lovlig oppsigelse , har krav på skriftlig attest fra arbeidsgiver.


Denne malen dekker lovens minimumskrav, og må tilpasses bedriftens forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg