mandag 9. oktober 2017

Baby sengehimmel

Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Trening, avslapning, lek, hagearbeid. På Clas Ohlson finner du alt for din fritid. En fin sengehimmel over sengen er både vakkert og koselig. Alle små jenter og gutter drømmer vel på et tidspunkt om en ekte prins eller prinsesseseng? Herlig stemning på barnerommet med en sengehimmel Et barnerom er ikke et hvilket som helst rom i hjemmet.


Her skal den lille tilbringe mye ti og det er derfor viktig at man gjør det litt koselig der inne, med ulike typer barnevennlige møbler, tekstiler med fine mønstre og farger, kosedyr og så videre. En sengehimmel er en flott måte å gjøre litt ekstra ut av barnets soveplass. Senga blir til en koselig hule, skjermet fra omgivelsene.

Ved å henge opp en sengehimmel i et hjørne på barnerommet og supplere med mengder av myke puter og pledd kan man også skape en skikkelig kosekrok, perfekt for lesestunder og lek. Bestillingen er allerede lagt inn og jeg gleder meg stort til å motta varen. Jeg ser for meg at det blir noen sene nattetimer i stolen når kulen på magen har blitt til baby om noen uker. Igjen, takk for SVÆRT god service.


I tillegg beskytter sengehimmelen mot ytre forstyrrelser, og reduserer lys og trekk. Sengehimmel inngår ikke, selges separat. De florlette sengehimle er som en sand prinsessedrøm, men en sengehimmel er også praktiske, da den afskærmer babyen for ly lys og bevægelse uden at lukke helt af, og det er selvfølgelig også en fordel at undgå myg og insekter om natten, så udlev drømmen og skab en rigtig himmelseng.


Se hele sortimentet her! Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Delikat farge, og laget av fine lag med tyll, noe som gir et minimalistisk og vakkert uttrykk.


Du finner også andre Soverom produkter fra Baby Dan hos Lekmer. Den afskærmer dit barn for lyde, lys og bevægelse. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment.


Derudover er den også effektiv til at holde insekter væk fra dit sovende barn. Kig rundt her på siden, og se om der ikke er en sengehimmel , der passer lige til dit barns værelse. Akkurat som du vil ha en deilig seng å sove i ønsker barnet ditt det samme.

En sprinkelseng er en perfekt seng å ha ved siden av din egen. Ofte er denne typen av seng justerbar og fungerer som en vokse seng, og du kan få babyen din høyere og lavere avhengig av hvor stor han eller hun er. Camping Cubs Baby Activity Gym fra Skip Hop oppmuntrer din babys utvikling og har et morsomt utendørsdesign som setter sitt preg på ditt hjem.


Kan brukes på rygg, mage, sittende eller som lekematte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg