fredag 13. oktober 2017

Easywalker sportsvogn

Bugaboos nyeste vogn. Fullt sortement av farger og varianter. Se bugaboo fox her. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Kjøp sportsvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Easywalker Barnevogner finner du hos Jollyroom. Fri frakt Fin førstevogn.


Til hverdags er det fint med en sportsvogn til barnet. Her på huset har vi et stort utvalg av slike sittevogner, fra gode merker og med alle mulige praktiske funksjoner og designs, alt for å gjøre foreldrehverdagen litt enklere! Når barnet ditt har lært seg å sitte selv, og vil ha litt oversikt over omgivelsene når dere er ute og triller, er en sportsvogn et naturlig og godt valg.

Den klassiske sportsvognen, eller sittevognen som modellen også kalles, er noe mer robust enn den mindre trille-modellen og har større hjul og flere funksjoner. EASYWALKER BARNEVOGNER. Hos Barnas Hus finner du modellene Harveyog Buggy XS. DuoWalker er brukervennlig, sikker og multifunksjonell.


I hovedtrekk kan sies at QTRO er SKY med hjul - hvorav framhjulene er noe mindre og svingbare! Dvs at man får stødigheten til en firhjuling og trilleegenskapene til en trehjuling. Vognen har støtdempere foran og bak og justerbart fotbrett. Den prisbelønte JUNE kombivogn fra det norske merket EasyWalker.


La den lille trille med stil og komfort under de første årene. Komplett og kompakt utformet. Passer fra nyfødt opp til år. Laget av soli lett aluminium.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra EasyWalker. EasyWalker Sky er utsyrt med alle funksjoner moderne foreldre trenger på en vogn.

Les tester og omtaler før du kjøper. Enkel å folde til en kompakt størrelse. Stilfull og kompakt trille med mulighet for tilnærmet full liggestilling -Komfortabel å trille og enkel enhåndssammenlegging -Ekstremt kompakt sammenslått (kabinstørrelse) og kan stå alene for en mer. Selger en pent og lite brukt sportsvogn.


Fremstår som meget pen. Veldig fornøyd med denne vognen. Den tar liten plass sammenslått. Oppbevart tørt innendørs. Selges med regntrekk og svart sitteunderlag (det er ikke avbildet).


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Denne vognen har alt vi kunne ønske oss av en søskenvogn. Den er kjempegod å trille, smidig, kommer fram både i terrenget pluss at den er såpass smal at den kommer fint fram i butikker etc i tillegg. En sportsvogn er en noe enklere type barnevogn, beregnet for bruk av noe større barn.


Det finnes sportsvogner med både tre og fire hjul. Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn. Sportsvognen skal være liten og hendig når den legges sammen.


Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg