mandag 2. oktober 2017

Skappelgenser flora

Vi har gensere til flere typer anledninger. Velg blant flere merker! Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Hei, Trenger du strikkehjelp?


Jeg strikker og selger Skappelgensere og -jakker fra alle kolleksjonene deres. Det samme gjelder Line Langmos og Vendela Kirseboms gensere og jakker.

Kopierer også Les Tricots d’O - både jakker og gensere. Alt strikkes i garn som er iht originaloppskriften. Vi kan møtes for levering, dersom du bor i Oslo. Informasjon om garnet. DROPS Garnkvaliteter.


Baby Alpakka er den fineste kvaliteten fra Suri Alpakkaen. Prisene gjelder for Norge. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Her finner du mer enn 120.

Med over år i strikke- og heklebransjen, jobber hardt for å tilby det beste innen strikking og hekling, inspirasjon og gode rå men også kvalitetsgarn til fantastiske priser! SKAPPELGENSEREN er blevet det nye norske ikon, efter den originale trøje kom på Norsk Folkemuseum. Den kan strikkes på en weekend og er så blød og fnuglet at have på - lige til at flytte ind i hele efteråret.


Disse butikkene bestiller regelmessig fra oss, tar alltid inn våre nye garn og bestiller garn for kunder på etterspørsel. Det finnes veldig mange kvaliteter på markedet så den vil aldri bli komplett) De som er grå er utgåtte kvaliteter. Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg! Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? SKAPPELGENSER er designet af Dorthe Skappel fra Norge - Skappelgenseren er ganske enkel at strikke, lutter retstrik med en lille ribkant. En oversize sweater, som bliver trendy med en ryg, der er længere end forstykket – og slids i siderne. Jeg må innrømme det - jeg har også strikket Skappel- genser.


Den ble i en gråblå farge, og det gikk ganske fort å strikk. Dette er ein genser eg klarer å ha rett inn på huda. Strikka i Suri frå Sandnes, som er originalgarnet.


Det er laga av prosent alpakka. Kanskje feil å kalle dette Skappelgenser , men prinsippet er i alle fall det same: fram og tilbake-strikk i det uendelege. Drops - Flora FRA: 25.


Sjølvsagt klarte eg ikkje å la vere å strikke farsotten Skappelgenser.

Min versjon er strikka på pinne nr (det tjukkaste eg har:-)), og eg har brukt ein tråd Mini alpakka og ein tråd Kitten Mohair, begge frå Sandnes. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed.


Norskprodusert garn i egen fabrikk på Sandnes med den mykeste ull, alpakka og merinoull, lekker silke og mohair, kvalitetsbomull og slitesterkt strømpegarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg