onsdag 18. oktober 2017

Navn betydning thomas

Det gikk på få år fra å være et nokså uvanlig navn til å bli ett av de mest brukte navnene. Navnet har siden falt i popularitet. Thomas er et drengenavn.


Det var ham, der ikke ville tro på de andre apostle, da de sagde, at de havde set den opstandne Jesus. Norges mest brukte guttenavn totalt hvis en bare teller de som har kun ett fornavn, ellers har Jan flest - Frankrikes mest brukte nye guttenavn de siste år (over 2som etternavn i N).

Han tvivlede på de andre apostle da de sagde at Jesus da de sagde de havde set den opstande jesus. Men han begyndte at tro da jesus viste sig. Den indførte kristendommen i Indien. Historisk utvikling av populariteten til navnet Tommy i Norge. Kjente personer med navnet.


Personene i listen er ordnet kronologisk etter fødselsår. Dette navnet blir resten av livet.

Beholdt vennskapet. Hvilket gutte navn synes du er finest? Svar gjerne her så oppdaterer vi artikkelen med jevne mellomrom.


Abel Adam Adrian Aidan Aiilo Ailo Ailu Aksel Alan Albert Alberto Aleksander Alend Alexander Alfred Alvin Amadeus Amund Anders Andor André Andreas Anton Antonio Aria Arjan Arian Arman Arne Aron Aslak Astor August Augustin Axel. Jo mer den blir brukt jo mer lærer den om hvilke navn folk liker og ikke liker. Siden den er basert på kunstig intelligens, vil den dermed bli bedre etterhvert. Så hjelp oss å trene den opp i dag. Skriv inn et navn du liker, så vil guiden komme med alternative navneforslag i tillegg til utbredelse, opphav og betydning av navnet.


Flere børn og unge end voksne og ældre hedder Theodor. Der er en kraftig stigning i dette navn. Efter i en periode ikke at have været særligt brugt, er dette navn i gang med en kraftig stigning. I den første parentesen bak navnet ser du hvor mange i Norge som hadde navnet (for det aktuelle kjønnet) per 01.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Tommas er et sjældent navn i.

Foreldre under år har sannsynligvis gått på skolen med noen av dem. Gamle tanter blir sjelden oppkalt. Eldre mødre har gjennomgående høyere utdanning enn de yngre.


Velkommen til Navne- betydning. Her kan du finde interessante oplysninger om mere end 100. For eksempel betydning , oprindelse og popularitet på dit eget fornavn. Leder du efter et dejligt navn til dit barn?


Så er dette det rigtige sted. Her finner du interessant informasjon om over 100. Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted. Hvad betyder navnet ? Betydning -babynavn.


Navne betydning , statistik mm Navnebetydninger er ikke det eneste vi tilbyder. På mange af vores navne er betydning ikke det eneste der er anført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg