mandag 30. oktober 2017

Gravid mat app

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Dette er en trygg og praktisk måte å få riktig temperatur på babyens mat.


Kosthold for gravide.

Når du er gravid trenger du et kosthold som er variert og som gir tilstrekkelig av næringsstoffer. Du trenger mer mat enn ellers for at barnet skal vokse og utvikle seg, samtidig som dine behov dekkes. Mat og drikke gravide ikke bør spise. Har funnet en super app for hva du får og bør ikke spise og drikke når du er gravid , GravidMat - Spise eller Unngå!


Gjør det enklere for oss og vite hva vi kan og ikke kan spise under sv. Appene gir den gravide og hennes partner informasjon om blant annet hva som skjer med kvinnekroppen under svangerskapet, skaper minner, gir inspirasjon, følger barnets utviklingen i magen, gir tips og råd. Jordmornytt ønsker å se nærmere på ulike gravid apper og hva disse appene inneholder.


Noen apper er gratis, mens andre koster penger. Følgende råd gjelder matlaging generelt, men som gravid bør du være ekstra opptatt av god hygiene: Vask hendene før du lager mat , før du spiser mat og mellom håndtering av ulike råvarer.

Gravide bør være spesielt nøye med å vaske hendene etter å ha vært i kontakt med jor sand og dyr. Skyll alltid frukt, grønnsaker og bær. Gravide som velger å reise til land med høy smitterisiko, bør være ekstra nøye med å følge rådene som gjelder mat og hygiene – og unngå kontakt med katter. Noen er naturlig forekommende, som f. En slanke- app kan gjøre deg mer klar over sammenhengen mellom hva du spiser og hvor mye du må bevege deg for å gjøre opp for det. Du kan også bli bevisst på om du spiser nok frukt og grønt, fisk og grove produkter, og hva du tjener på å bytte ut enkelte matvarer, sier ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky.


Spis mat som øker fruktbarheten. Med et sunt og variert kosthold kommer du langt. Men vil du hjelpe kroppen litt ekstra på vei, er det noen typer mat og drikke som kan være ekstra gunstige.


Mandler, nøtter, kornprodukter, salat, bønner og fet fisk inneholder alle vitamin E, som skal være bra for sædkvaliteten. Den er på engelsk men synes den er veldig bra. Inneholder masse i tillegg til info om svangerskapet og barnet uke for uke, blant annet huskeliste for fødebag, vektskjema, kick-counter og kalender hvor du kan legge inn dato for kontroller og milepæler. Det finnes mat du bør unngå når du er gravid.


Unngå mageinfeksjoner ved å fokusere på hygiene når du lager mat , og ved å velge riktig ferdiglaget mat. Dessuten bør du unngå store mengder kaffe, søtsaker og søt drikke som brus og saft. Tommelfingerregler for gravide og mat : Sjekk matportalen. Feil mat -produkter kan skade barnet, da det kan inneholde skadelige stoffer.


Ikke spis rått kjøtt, og spis kun varme behandlet godkjent fisk og sjømat.

Husk å sjekke hvilke typer sjømat du kan spise da det finnes noen unntak. Bruk fisk både som pålegg og middag. Fisk er spesielt sunt for gravide fordi fisk er rik på omega-fettsyrer, D-vitamin, selen og jod. Varier mellom mager og fet fisk. Magre fisker er torsk, steinbit og sei.


Fete fisker er makrell, laks og ørret. Dette bør du unngå når du er gravid. Alle vet at de bør holde seg unna røyk og alkohol når de er gravide , men når det kommer til mat er usikkerheten større.


Enkelte typer fisk bør gravide ikke spise. Selv om risikoen for å bli smittet er svært liten, kan konsekvensene bli alvorlige. Hav-pattedyr som hval og sel er nei- mat av samme årsak. Men hva med dem som er hekta på sushi? Her har gravide ingenting å frykte, bare de styrer unna bitene med tunfisk og følger de samme retningslinjene som befolkningen for øvrig: All fisk som skal spises rå, bør fryses ved -20°C i minst timer for å ta knekken på eventuelle.


Hur mycket som är lagom beror på hur mycket du vägde innan du blev gravid. Rådgör med din barnmorska om vad som är lagom för dig. Däremot ska du inte banta när du är gravid. Det viktiga är att du äter bra och näringsrik mat , drar ner på onödiga kalorier och rör på dig – helst minuter varje dag.


En del gravide synes at smaks- og luktesansen blir mer følsom enn den pleier. Lukter som de ikke har reagert på før, for eksempel matos og parfyme, gjør dem kvalme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg