mandag 16. oktober 2017

Utsette mensen med p piller

Mange velger da å ta to brett sammenhengende, for å få mens annenhver måned. Så det er ikke farlig å utsette mensen ved hjelp av p - piller , og du kan i prinsippet gjøre det så ofte du vil. Om du utsetter menstruasjonen vil du være minst like godt beskyttet mot graviditet som du er ellers når du bruker p - piller. Alle var enige med Iversen i at det ikke er noe som tilsier at det skal være skadelig for kroppen å utsette mensen med p-piller.


Det er imidlertid ikke lett å vite hva man ikke vet. Hormoner har mange effekter som vi ofte ikke har full oversikt over, sa Steinar Madsen i Statens legemiddelverk til forskning.

Det enkleste er å utsette mensen ved hjelp av p -pillene, men også du som ikke går på p - piller kan utsette det hele uten stort besvær. Måten dette kan gjøres på avhenger av hvilke p - piller du bruker. Antiandrogene p - piller. Når du er ferdig med et brett, fortsetter du bare rett på et nytt brett med piller. Dette kan du gjøre så lenge du ønsker å utsette menstruasjonen.


Hvordan utsette mensen med p-piller. Prevensjonspiller kommer vanligvis i fire ukers pakker, noe som betyr at de første tre ukene av piller inneholder hormoner, og den siste uken er vanligvis placebo (eller sukker) piller. Men hvis du vil avbryte blødningen, er det bare å hoppe over den siste raden med sukkerpiller og gå rett inn i neste pakke.


Utsette mensen med monofase p - piller.

Monofase tabletter er tabletter som inneholder faste kombinasjoner av hormoner og som skal tas i enten eller dager. Hvis du bruker p - piller som går over dager, vil du normalt ha en 7-dagers pause mellom hvert brett. I noen situasjoner er det greit å midlertidig kunne utsette menstruasjonen, for eksempel om man skal ut å reise. P - piller med forlenget syklus gir mulighet for å hoppe over mensen. Det er ufarlig å utsette blødningen med p - piller , p -plaster eller p -ring.


Konsekvenser av å stoppe mensen. Helsesøster Michelsen forklarer at hun opplever det som fornuftig å følge Helsedirektoratets anbefalinger når det gjelder langtidsvirkende reversibel precensjon (LARC). Vil du utsette din menstruasjon uten å bruke p - piller ? Da kan Primolut N som inneholder Noretisteron være en løsning for deg.


Legemidlet får kroppen til å forsinke den månedlige blødningen i opptil uker og det er en helt trygg måte å utsette mensen på. Monofasisk dagers pille : for å utsette menstruasjonen mens du tar denne pillen, må du gå glipp av den syv dagers pausen og starte en ny pakke rett etter du er ferdig med den første. Primolut-N er et reseptbelagt legemiddel spesielt utviklet for å utsette mensen.


Legemiddelet kan trygt brukes til å utsette mensen i opptil uker. Primolut-N inneholder tabletter, og tablettene skal tas ganger daglig i dager. Behandlingen påbegynnes dager før forventet blødning.


Jeg ønsker å utsette mensen , men går ikke på p - piller. Leser på nett om reseptbelagte piller som kan brukes. Noen med erfaring her?

Vil ikke ødelegge en stabil syklus og sjansen for å bli gravid ved senere anledning. Dersom du ønsker å utsette mensen. Bruker du kombinasjons p - piller kan du etter avtale med legen bruke disse. Er du i tvil om hvordan dette gjøres kan du snakke med oss på apoteket. Det er greit å bruke p - piller til å forskyve mens med , om man bruker dem fra før av.


Men siden du ikke allerede bruker p - piller , så kan det være i snaueste laget å begynne på dette nå kun en måned før, men det kan også fungere. Forskyvning av menstruasjon under reiser Utarbeidet av lege Kåre Moen Slik forskyver du menstruasjonen med p - piller : For å bruke p - piller til å forskyve mensen fra et ubeleilig tidspunkt, bør du ha tatt i hvert fall ett brett på vanlig måte fra før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg