tirsdag 3. oktober 2017

Morsmelkerstatning

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Barn som kun får morsmelkerstatning , er derfor ikke like godt beskyttet mot infeksjoner. Morsmelkerstatning mangler morsmelkens innhold av immunstoffer. Tilstrekkelig rengjøring av smokker og flasker, og hygienisk tilberedning, har dermed betydning for å forebygge infeksjoner hos barnet.


Vask området der du blander morsmelkerstatningen.

Den morsmelkerstatningen man får kjøpt, er laget slik at næringsinnholdet er mest mulig likt morsmelkens. Se utfyllende informasjon om morsmelkerstatning på helsenorge. Det er flere grunner til at noen barn trenger morsmelkerstatning , og det er da viktig at man velger en riktig sammensatt morsmelkerstatning. Her finner du varianter av veldig god kvalitet, samt melkeerstatninger for personer med intoleranse.


Vi har hatt behov for et alternativ til brystmelk i uminnelige tider. Ammehjelpen kan ikke svare på spørsmål om ulike typer morsmelkerstatning. Vi anbefaler at du tar kontakt med helsestasjonen hvis du har spørsmål om dette.


HiPP Combiotik er tilpasset spedbarn fra fødselen og opp til måneder.

Finnes i pulver og drikkeklar. Såkalt hydrolisert morsmelkerstatning finnes også, og denne synes ikke å gi økt utvikling av allergi. Morsmelk er den beste maten for spedbarn, men morsmelkerstatning er et alternativ når amming ikke er mulig, eller i tilfeller der det er behov for å gi barnet annet melk i tillegg til morsmelk.


De konkluderer med at dagens soyabaserte morsmelkerstatning er trygge alternativ til morsmelk og morsmelkerstatning laget av kumelk. Vekst, beinhelse, metabolisme, reproduktiv helse, endocrine, immunforsvar og nevrologiske funksjoner er lik den hos barn som får morsmelk eller kumelkbasert morsmelk. Barn med kumelksallergi kan ikke bruke vanlige morsmelkerstatninger. For denne gruppen finnes det egne hypoallergene morsmelkerstatninger som kun fås kjøpt på apotek. Disse skiller seg fra vanlig morsmelkerstatning ved at de ikke inneholder hele melkeproteiner, men i stedet spaltet (hydrolysert) melkeprotein, eller kun aminosyrer.


Den søker å etterligne en kvinnes morsmelk så langt mulig, og utgjør et næringsmessig fullgodt alternativ. Hipp er en god morsmelkerstatning som faktisk ikke smaker så ille for mor og far heller som skal sjekke om maten er passe varm. Og det lukter ikke så ille av gulpet som kommer opp heller. Den er i tillegg økologisk, noe som er et stort pluss.


I MENY finner du morsmelkerstatning som dekker ulike behov for barnet. Hos oss kan du kjøpe både pulver og drikke som finnes som morsmelkerstatning. Du kan bruke god tid på å lese deg opp for å finne det opptimale produktet som passer best til ditt barn og deretter bestille på nett eller kjøpe i våre butikker.


Morsmelk er beregnet på menneskebarn og dermed best tilpasset barnets tarmer, men morsmelkerstatningen som selges i dag, er av meget god kvalitet. Dersom du gir morsmelkerstatning som tillegg til morsmelken, kan morsmelkerstatningen gis til enkelte av måltidene.

Gi barnet morsmelk først, fra begge bryst, slik at melkeproduksjonen stimuleres. Deretter kan du gi morsmelkerstatningen. Gir du bare morsmelkerstatning av og til, kan den med fordel gis fra kopp eller tutekopp.


Noen barn går ikke tilstrekkelig opp i vekt og trenger mer mat enn morsmelk de første fire månedene, enten i en kortere eller en lengre periode. Anbefalinger for morsmelk, morsmelkerstatning og introduksjon av mat. Råd om morsmelk og annen mat må tilpasses hvert barn og hver mor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg