torsdag 26. oktober 2017

Vestfoldbunad herre til salgs

Ta kontakt med oss i dag! Vi tilbyr et stort utvalg herre - og damebunader. Se våre bunader og bestill i dag. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.

Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Ved å sende inn e-postadressen din, samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår samtykkeerklæring. Syes av lokale eksperter.


Vestfoldbunad herre ,. Buksen er en kopi av en skinnbukse fra Kodal. Det er vanlig å bruka små og store knapper, men dette kan. Vekk assosiasjoner til vakker nasjonalromantisk natur og historie med Norges flotteste bunader.


Hos oss vil du finne den perfekte bunaden for henne.

Enten du velger basert på familiehistorie eller design, vil Ekte Bunad garantere en god handleopplevelse hos oss. Vi bryr oss om tradisjonene og håndverket som følger med en bunad av høy kvalitet. En bunad er et tradisjonsrikt plagg som skal. Forbildene til bunaden er en trøye på Norsk Folkemuseum, en skinnbukse og en vest fra Andebu. Knappebruken er noe varierende fra skredder til skredder, hør med den som syr bunaden din om eksakt antall.


Komplett herrebunad fra Østfol med skjorte inkludert i pris. Sølv kommer i tillegg. Skreddersydd til din figur. Bunad med veststoff i kalmankstoff (som bilde viser) koster 24. Kontakt oss gjerne pr.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Bmw esedan, stk. Alt kan enkelt legges sammen med bestillingen din. Jakken er laget i vadmel, buksen i klede og gul brokadevest.


Nå er i produksjon over 4bunader og festdrakter. Vi har informasjon om de fleste.

Besøk vår nettbutikk. Til toppen av siden. Avtal time for bestilling av bunad. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter! Finn ditt lokale bunadsølv på våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg