mandag 2. oktober 2017

Beskrive kjærlighet

Det er vanskelig å definere kjærlighet og beskrive hvordan kjærlighet føles. Vi må skille mellom kjærlighet og forelskelse. Forelskelse er noe man vil oppleve flere ganger i livet, men én gang vil mange oppleve en forelskelse som varer livet ut.


Jeg ville ikke beskrive ekte kjærlighet slik du gjør, og er enig med StoreSky der. Det høres for fantasifullt ut og ikke slik det er i det virkelige liv. Man kan godt spørre hva ekte kjærlighet er , men jeg synes ikke det går an å sammenligne kjærlighet til sine barn og kjærlighet til en partner.

Når vi sier ekte kjærlighet , mener vi som oftest kjærlighet som ikke kan sammenliknes med noe annet. Det er de største, beste og mest oppriktige følelsene vi snakker om. Uttrykket brukes mye i populærkulturen for å beskrive noe man elsker og er absolutt trofast mot, enten det er pizza eller en fotballklubb. Alle disse sitater om kjærlighet i litteraturen er fremfor alt en anledning til å reflektere. På en eller annen måte er det umulig å beskrive kjærlighet med ord.


Imidlertid klarer alle disse forfatterne å berøre hjertet med sine ord. De viser oss på en vakker måte at denne følelsen er ubegrenset og fantastisk. I en artikkel som dette kan jeg ikke beskrive kjærlighetsspråkene i detalj, men vil i korthet beskrive alle fem, slik at du kan forstå deg selv og din ektefelle bedre, og dermed få det bedre sammen.


Anerkjennende ord handler om å si, eller skrive ting som anerkjenner den andre.

Det kan virke som så lite, men kan ha svært stor betydning. Mange har jo dødd i iveren av å finne ut om det er kjærlighet. Positiv gjenklang dukker ikke opp ut av det blå.


Gled kjæresten din med et fint kjærlighetsdikt! Her har deler vi flotte dikt om kjærlighet som kjæresten din garantert kommer til å sette pris på. Ingen veit vægen vi vandre. Men din vil je vara i dager og år. Kjærlighet kommer, og kjærlighet går.


Je vil itte sjå på ændre. Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Og visa med seljelyd låter. Min glede er din, din glede er min. Og sorgen er min når du gråter.


Ulike metaforer for kjærlighet er skrevet med det formål å beskrive kjærlighet i form som er lett å forholde seg til eller forstå. Noen metaforer er designet for å fremkalle positive følelser om følelser ved å sammenligne den felles elementer i naturen som kjærlighet er en mild bris. Ingen ord kan beskrive den varme strømmen av endorfiner som fosser i kroppen min når du kysser meg, ingen ord kan forklare følelsen av trygghet, varme og kjærlighet som jeg føler når jeg våkner om morgenen og klemmer deg inntil meg. Or poesi og prosa kan ikke måle seg med min kjærlighet til deg.


Ekte vennskap måles ikke i gaver eller hvor mange venner man har. Utroskap og det å bli forlatt ensom er en test for enhver venn.

Tilgivelse og kanskje et dikt om kjærlighet er en definisjon på mange vennskap for menn og kvinner. Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere, men en kan kanskje gruppere ulike former for kjærlighet : Romantisk og seksuell kjærlighet. Denne kjærligheten er kjærlighet basert på dyd av den som gjør den.


Denne perfekte kjærligheten ønsker å se andre komme til den samme kjærlighets kilde som du har kommet til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg