tirsdag 24. oktober 2017

Akupunktur oslo anbefalt

Akupunktur har blitt praktisert i Kina og andre østasiatiske land i mange tusen år, og den eldste skriftlige kilden er fra rundt år 2f. I Kina inngår akupunktur i den offentlige helsetjenesten og er anbefalt for en rekke ulike tilstander. Oslo Akupunkturklinikk er medlem av Norsk Akupunktuforening (NAFO) som stiller de strengeste krav til kvalitet og utdanning til medlemskap i Norge.


Les mer om akupunktur her Akupunktur har et bredt behandlingsfelt.

Mange jordmødre kjenner gjennom dette til den gunstige effekten og anbefaler derfor modningsakupunktur. Den hurtige veksten og utviklingen som foregår i et svangerskap kan være en utfordring for kvinnekroppen. Akupunktur tar sikte på å bygge en opp og gjennom dette redusere eller fjerne plager. Som akupunktør i en klinikk midt i Oslo sentrum, har jeg behandlet hundrevis av pasienter som har én felles ting, nemlig: stress.


Du har, sikkert, lest deg opp på alt som har med stress å gjøre, symptomer på positivt og negativt stress, årsaker, tips og annet. Våre behandlere har dybdekompetanse innen en rekke felt. Behandlingen er effektiv og trygg.


Vi er opptatt av pasientsikkerhet og av å tilby behandlinger av høy kvalitet, derfor er våre behandlere medlem av Akupunkturforeningen, Norsk Osteopatforbund og NLH.

Vi er medlem av Akupunkturforeningen og oppfyller foreningens krav til utdanning i akupunktur og medisin. Begge terapeutene er Offentlig Godkjent Bachelor i Akupunktur (B.Ac). Oslo Massasje er feirer år med knaing, trykking, og hard jobbing.


Takk til tusner av fornøyde kunder som gjør at terapeutene får gjøre det vi liker aller best! Selv om akupunktur i Norge allerede brukes innen helsevesenet, er anbefalt i kliniske retningslinjer og har en offentlig godkjent bachelorutdanning, er utførelsen av akupunktur enda ikke lovregulert. Atlasklinikken tilbyr kiropraktikk, akupunktur , massasje, osteopati og fysioterapi i Oslo og Bergen sentrum. Akupunktur Pluss finner du i trivelige lokaler hos Aviva Helse på Vinderen.


Vi har kveldsåpent og akuttvakt. Våre dyktige terapeuter har lang erfaring innenfor både klassisk og medisinsk akupunktur , og bruker alltid god tid på den enkelte pasient for å gi best mulig behandlingsresultat. Hvem som helst kan behandle pasienter med nåler og kalle seg for akupunktør.


Finn din kvalifiserte akupunktør som er medlem av. Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo.


Bestill teaterpakke med hotell her.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Dyktig og anbefalt terapeut med fullverdig utdanning innen Tradisjonell Kinesisk Medisin: Akupunktur , moxa og kopping. Vår akupunktør har erfaring med smertelindring, gravide, modning før fødsel, fertilitet, muskelplager, stress, hodepine, migrene m. Siden akupunktur er en ikke-medikamentell behandling er den perfekt for gravide.


Man kan trygt lindre ulike plager som gjør svangerskapet tungt og vanskelig uten å bekymre seg for bivirkninger som kan påvirke babyen i magen. Mange velger også å forberede seg til fødsel og barseltid med akupunktur. Akupunktur Rodeløkka Akupunktur kan tilby deg alle former for akupunktur , og vi har kunder fra hele Oslo og Akershus. Du ønskes velkommen til en klinikk som legger vekt på å lytte til dine problemer og spørsmål, og sammen blir vi enige om en passende behandling. Etter å ha fullført fysioterapiutdannelsen i Berlin, videreutdannet hun seg til akupunktør ved Norsk akupunkturskole.


Kragskogen Fysikalske institutt, og fusjonert med Røa Centrum Fysioterapi og Akupunktur. Dette er et større institutt med mange fysioterapeuter og innehar et variert behandlingstilbud. Besøk Instituttets hjemmeside: roacentrumfysio.


Super bilferie i Oslo med halvpensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg