fredag 27. oktober 2017

Gravid og sterk lukt nedentil

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Lukt kan være så mangt. Ting de ellers ikke har reagert på før lukter plutselig vondt.


Det kan være helt pinlig og plagsomt, men det går heldigvis over. Kan ubehagelig lukt nedentil være en sykdom? En av de mest vanlige årsakene til sterk lukt nedentil er bakteriell vaginose, også kjent som BV. BV er forårsaket av en mikroorganisme som lett gir en råtten fiskelukt.


Tilstanden skyldes at de normale bakteriene i skjeden erstattes av andre bakterier, og pH-verdien i underlivet er forandret. Sterk lukt betyr ikke nødvendigvis at det er farlig. Som gravid bør man likevel, for å være på den sikre siden, innrette seg slik at opptaket i kroppen reduseres mest mulig (føre var-prinsipp). Særlig hvis en trener eller tisser ofte.


Hadde det slik og , men da mista jeg i uke 14. Har heller ikke ømme bryster, men er trett og tisser ofte. Noen som kan berolige meg. Tok en cb ukes indikator idag så hcg stiger iallefall.


Men er mest bekymret for den sterke ur. Klør ikke, sa har aldri gjort noe. Gravid og vond lukt i underlivet ! Hei, da jeg var gravid sist luktet det veldig sterkt av.


Foreldreforum - Klikk innlegg 29. Det skjer mye i den gravide kroppen – også i underlivet. Hvordan du bedriver daglige gjøremål som vask og intim hårfjerning kan nemlig spille en stor rolle.


Vond lukt i underlivet kan nemlig ikke vaskes bort, men overdriver du renholdet nedentil kan du faktisk vaske på deg vond lukt. Merker du en skarp lukt der nede på sørlandet – en sterkere lukt enn det vanligvis pleier å være hos deg? Det er mest sannsynlig fordi kroppen din svetter. Tettsittende tøy eller syntetiske truser og strømpebukser gjør det vanskeligere for huden å puste – og det gir en sterkere lukt enn ellers.


Svie og kløe i underlivet kan ha mange årsaker, også klamydia. Derfor anbefaler vi sterkt dersom det er første gang du har disse symptomene, at du kontakter lege. De vanligste symptomene ved soppinfeksjon er kløe og svie nedentil , og hvit, tykk, klumpete utflod som ikke lukter. Slimhinnene er gjerne røde og irriterte. Og syns du at underlivet lukter ekkelt, ja da kan ifølge gynekologen ta saken i egne hender og sprøyte nettopp yoghurt opp i skjeden for å få tilbake balansen i underlivet.


Bruk for eksempel en pipett og sprut inn litt naturell yoghurt, da vil det behandle ubalansen siden melkesyrebakterier dreper andre bakterier. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis ikke lukter. Det er viktig å skille mellom disse to tilstandene, da de krever forskjellig behandling.


Gravid og sterk lukt nedentil

Les mer hos Apotek 1. Den kan lukte annerledes, og er vanligvis ledsaget av til tider intens kløe,. Kvinneguiden › Helse › – Bruk yoghurt i skjedenBufretLignende2. Ubalanse i underlivet gir en fiskelukt eller lukt som gamle reker. Problemer med å bli gravid.


En vanlig årsak til endringer i lukt og utflod er infeksjonen bakteriell vaginose, også kalt skjedekatarr. Og Ramm forteller at dette ofte kjennetegnes av en egenartet råtten fiskelukt, og gjerne også rikelig med grålig, kanskje skummende utflod. Dette skyldes en ubalanse i bakteriefloraen hvor en bakterie som heter gardnerella dominerer.


Underlivet bærer ganske tungt i svangerskapet, og er avhengig av en sterk bekkenbunnsmuskulatur for å holde alt på plass. Hei, jeg har i løpet av de siste dagene kjent en sterk lukt fra vagina. Vil ikke si det lukter direkte fisk. Men det lulter vertfall ikke noe særlig godt. Prøvde å vaske meg nedentil for å se om lukten kansje ville gi seg.


Og det lukter så sterkt at jeg merker det selv hvis jeg står rolig ute med ola bukse på. Hei, og takk for spørsmålet ditt! Vond lukt fra underlivet og utflod er som regel ikke forårsaket av sopp. Jeg nekter å gå til lege. Candida (sopp) infeksjon gir som regel bare utflod og kløe.


Det er flere tilstander som kan gi vond lukt av utfloden. Bakteriell vaginose eller gardnella vaginalis er forårsaket av en mikroorganisme som lett gir en råtten fiskelukt. Det har vært slik de siste to til tre månedene nå, og har begynt å plage meg en del.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg