mandag 16. oktober 2017

Cafe sting sjokoladekake med dobbel krem

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella. Jeg har tenkt å røpe konseptet og tittelen på boken i morgen, så følg med da hvis du er nysgjerrig. Cafe Stings sjokoladekake er ei saftig og god sjokoladekake med ein nyydeleg mjuk krem med masse godt i. Det bakes og det bakes hos oss, og neste kake ut ble en påskedekorert Cafe Sting sjokoladekake med tilhørende krem. Sting -kaken er veldig mektig, men utrolig saftig og god.


Send dette via e-post Blogg. Café Sting sjokoladekake. Del hver kake i to, slik at den totalt blir i fire lag. Ha litt krem mellom lagene, og resten rundt. Som pynt smelt en plate kokesjokolade med litt smør i (så den ikke blir helt hard når den stivner).


La den kjøles ned såpass at den ikke stivner, og sprøyt den rundt kanten på kaka, slik at noe også renner ned langs kanten. Om du har mindre ti regn med 3-timer før du kan bruke kremen. Dekor Som dere ser, jeg har dratt på med dripkant og litt fjongt mønster på toppen, men for all del, drit i det.


Dette er ei kake du bare kan smøre sammen uten mye anstrengelser, god blir den uansett. Det eneste jeg ikke vel anbefale er å lesse på med hakket sjokolade på. Bruk helst en teflongryte og rør godt! Fyllet settes så kaldt.


En må ikke piske for lite og ikke for mye. Sjokoladekremen må stå i kjøleskapet og være avkjølt før den piskes opp, ellers er den for tynn i konsistensen. SJOKOLADEKAKE ALÁ CAFÉ STING. Sett kjelen med krem i kjøleskapet i minst timer. Pisk den så opp med elektrisk mikser, til den blir lys og luftig.


Saftig Cafe Sting sjokoladekake med roseswirls og perler Publisert i Kaker by stinehusoy Helgens kosekake ble denne gang en kake jeg har lest om mange ganger på diverse bakegrupper og bakesider, den er rett og slett litt beryktet som en fantastisk kake, og ikke minst krem. Lagt inn av Spiselige Kunstverk kl. Cafe Sting sin sjokoladekake er veldig populær for tiden, så da måtte jeg også teste den. Kok opp fløten og dra kjelen til side. Skal piskes opp med hurtimixer når det er kaldt.


Tilsett sjokolade og smør og rør til sjokoladen har smeltet og du har en glatt krem. La kremen avkjøle litt før du setter den en time i kjøleskapet. Ha så den ene kakebunnen på et fat.


Bre over sjokoladefyllet og legg på den andre bunnen. Avslutt med et lag pisket krem og friske. Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Sprø utenpå, myk inni, og dønn flat.


Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften. Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. Nå er jeg ingen garvet baker, mulig denne funker for andre med litt mer erfaring. La deg friste av oppskrift på mektige, mørke og saftige festmuffins med tydelig smak av kokos. Oppskriften passer til store eller små muffinsformer.


Muffinsene er perfekte å ta med seg som venninnegave, i barnebursdag eller å overraske familien med på lørdagskvelden. Saftig sjokoladekake med lys sjokoladekrem En saftig, søt og myk sjokoladekake i langpanne, perfekt til barnebursdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg