fredag 6. oktober 2017

Obos hotell

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Søk etter obos hotell på den nye KensaQ. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Du kan velge mellom over 1hoteller på over 1destinasjoner.


I Skandinavia har de 1hoteller på over 1forskjellige steder, og siden de er privateide og drevet uavhengig av hverandre sies det at hotellene er like ulike overalt.

Prisene gjelder fra fredag til søndag og inkluderer frokostbuffet. Logg inn på Min side, OBOS -banken eller OBOS forsikring. Hoteller i hele verden. Er du på gjennomreise eller ønsker å overnatte på hotell ved flyplassen, vil et av våre tre hotell ved Oslo lufthavn, Gardermoen være gode alternativ. Se oversikten og sett opp et søk – vi kan tipse deg når det dukker opp noe interessant.


OBOS -medlemmer har forkjøpsrett på brukte boliger over hele landet. Det koster 5kroner å bli medlem i OBOS , hvorav 2kroner er årskontingent. De 3kronene du betaler ekstra ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).


Se her Bestill familierom.

Vi har 2hotell i Norge, Sverige og Danmark som tilbyr familierom. Et utvalg av våre nye hotell. Benytt deg av de siste reisetilbudene. Viktig for Lillestrøm. Om du skal besøke Oslo har vi både store konferansehotell med kort avstand til byen, mindre og rimelige hotell midt i sentrum og eksklusive hotell rett ved sjøen.


OBOS er eier og byggherre av Portalen på Lillestrøm. Jeg er veldig fornøyd med å få inn Scandic som hotelldriver i Portalen og er overbevist om at hotellet blir veldig viktig for Lillestrøm som by. Forkjøpsretten gjelder ved salgsstart - etterpå kan alle kjøpe.


OBOS Eiendom en stor og viktig aktør innen utvikling av byer og steder, er OBOS Eiendom med på å bygge fremtidens samfunn. OBOS Eiendom brenner for bærekraftig byutvikling og har fokus på å skape gode handels- og kontorbygg med kundens behov i sentrum. Våre rom er alltid billigst på vår hjemmeside.


Velg hotell og book nå. For å logge inn i nettbanken, må du være registrert i OBOS -banken. Det er gjort på noen få minutter. OBOS Forretningsbygg er et datterselskap som ble opprettet for å håndtere næringsseksjoner i boligprosjektene. Med tiden har datterselskapet blitt en betydelig aktør innenfor næringseiendomsbransjen i Norge.


Jernia Gleditsch Fargehandel. Flott hotell med fantastisk frokost. Rolig og et flott hus.

Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg