fredag 2. desember 2016

Interiør 90 tallet

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


På 50- og 60- tallet brukte man det man hadde, på 70- tallet var alt man hadde psykedelisk, på 80- tallet skulle det være store møbler og pastellfarger, mens på - tallet ble alle vegger malt gule. Blomsterhandler Finn Schjøll og interiørdesigner Halvor Bakke innredet hvert sitt område på Gave- og Interiørmessen, som en hommage til 80- og - tallet , henholdsvis. LES OGSÅ:problemer vi hadde på - tallet.

La oss mimre år tilbake i tid. Mye av det er blitt populært igjen nå, mens andre ting aldri, aldri, aldri bør dukke opp i klesskapet ditt igjen. Det kunne aldri bli for mye sleng. For halvannet år siden bestemte vi oss for å finne ut av dette, og nå er listen vår klar. Her er de 1beste filmene fra - tallet , slik Montages ser det.


For en full introduksjon av vår metode og våre tanker om denne kåringen, les vår artikkel om arbeidet som ligger bak listen. Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60- tallet , i blant annet teak, pallisander og eik. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.

Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Interiør og møbler skulle vise til ny moderne ti og møblene skulle være enkle og organiske. Spesielt mahogni ble mye brukt, men det fantes også møbler av bøk.


Utover 40- tallet kom også innslag av teak og palisander. Dette tiåret var preget av nye materialer, som plast og respatex. Stikkord er hip-hop og discomusikk og grunge.


En ny generasjon trådte frem, nye samfunnsgrupper og nye problemer dukket opp. Liste over førsteplasser på den norske singellisten er en oversikt over samtlige sanger som har toppet VG-lista, Norges offisielle singelliste. Da må vi dessverre skuffe deg, for nå er - tallet på vei tilbake i motebildet, og det i full fart.


Under moteuka i New York ble de store trendsetterne spottet med flere momenter fra - tallet , og vi har laget en liten oversikt over trendelementer du kan regne med å se mer av i året som kommer. For - tallet er fortsatt lillesøsteren som ofte faller litt bakpå storebror 80- tall. Det kan i hvert fall virke sånn når man snakker med folk.


Alle som levde på 80- tallet , forteller i store ord om hvor bra det var og alt det førte med seg. Og man kan nesten glemme de ti årene som kom etter. Moten på - tallet er både elsket og hatet, men uansett hva du mener om tiåret så er det ingen tvil om at det inneholdt en rekke uforglemmelige trender. Dette kan du se etter hvis du vil kle deg i - tallet. De aller mest hardcore -talls entusiastene i dag har plukket opp Buffalo-trenden igjen, men den noe sobrere -talls trenden med New Balance-sko er derimot noe flere har trykket til sitt bryst.


I motsetning til på - tallet finnes de i dag i en rekke ulike farger og selges i byens mest trendy butikker.

Interiør Interiøret som forsvant Bideet var populært på 80- tallet , men nå finner du det neppe i så mange boliger. Midten av - tallet skulle guttene ha Psyko Cowboybukser, og jentene skulle ha trange jeans med oppklipt nederst, slik at buksene lå som litt sleng utenpå skoene. Joggeskoene skulle ha løse lisser slik at føttene ble litt klumpete og små.


Men også pop fra artister som Micahel Jackson, Prince, Madonna og Kylie Minouge. SOL er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.


Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg