onsdag 14. desember 2016

Midtskill menn

PERFEKT: Sienna Miller er og blir vårt go-to hårikon, spesielt når det kommer til midtskill. Håret hennes ser aldri for stylet ut, men likevel vet vi at frisyren ikke er tilfeldig. Skillen er med på å harmonere et ansikt i forhold til anatomiske forutsetninger, forklarer Ellen Støen, daglig leder ved Norsk Frisørskole i Trondheim. Oppe på toppen vil det variere fra lengder, men de fleste vil ha halvlange lengder som legges forover eller bakover, i side eller midtskill. Han har tro på mindre produkter og mer naturlige teksturer, uten bruk av så mye feite produkter.


Midtskillen begynner å få en renessanse, og Nick Carter sine curtains kommer snikende, sier.

Noen ganger kan pannelugg gjøre at ansiktet ditt ser litt bredere ut, men akkurat som alt annet bør du gi det en sjanse og se hvordan det blir. Men du må være forsiktig. Midtskill er fint både med langt hår, mellomlangt hår, oppsatt hår, - og til og med hvis du har lugg. Jessica Alba har rett og slett delt en litt lang lugg og lagt hver del elegant til siden. Langt hår med midtskill er en klassiker, det ser vi både på Lucy Liu.


Et ovalt ansikt tillater deg å prøve midtskill , sideskill eller dyp sideskill, og du kommer til å kle dem alle! Dermed er det bare å ta fram kammen og leke med skillen. Det kan utgjøre en større forskjell enn du tror, så ikke vær redd for å prøve deg fram og variere frisyren.


OVALT FJES: Jessica Biel, Kerry Washington og Kristen Stewart.

MIDTSKILL TIL RUNDT ANSIKT. Den enkleste og mest klassike frisyren av dem alle: midtskillen. Dette er spesielt fint for jenter med litt lengre og fyldigere hår.


Har du tynt og flatt hår men tror det ville kledd deg, kan du alltids prøve ut extensions. Sideskill er i utganspunktet mykere enn en midskill, men når en tar den ekstra langt ut mot siden kan den også gi et mer dramatisk utrykk, sier Thorsen. Han forklarer at selv om en ekstremt dyp sideskill fort kan se i overkant dramatisk ut, kan du style håret slik at helheten fortsatt blir myk.


Hårklipp for menn Gutter, fire tips som gir den perfekte klippen Alt du trenger å vite for å få den perfekte hårsveisen. Hårtrendene endrer seg stadig, også for menn. I guiden under forteller ekspertene om hvilke herrefrisyrer som er i vinden nå om dagen. Ikke nødvendigvis - det er noe med at den sveisen jeg forbinder med midtskill på gutter bare er utrolig ukledelig. Sveisen jeg mener er forholdsvis kortklipt i nakken.


Selv om midtskill er kult og sideskill er trendy, så kan det nok hende at den ene ikke vil fungere like godt som den andre, alt ettersom hvilken ansiktsform du har. Hårstyling for menn er annerledes enn hos kvinner. Det brukes mest hårvoks hos menn og gjerne også gelé.


Hvis du ønsker kort hår styling er det ikke bare. Både sideskill og midtskill fungerer fint for deg med rundt ansikt, det samme med lette bølger som hos kjendisene. Et triangelformet ansikt kan fort bli forviklet med et firkantet ansikt.


Hårstil for ditt ansikt: Det som egner seg best for deg er en sideskill. Unngå midtskill da det får kjeven til å virke bredere og mer fremtredende.

Jeg tror parykker kommer til å være noe som dominerer mer i det nye året, men gjerne mest i mote- og kjendisverden. Jeg tror flere kommer til å se på håret som en form for accessoirers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg