søndag 4. desember 2016

Hjemmelaget saus til kylling og ris

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Bestill nå og betal ved utsjekking. Generates refence lists,. Supports bib to ris conversion, Springer, Elsevier and AMS ref formats. For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag.


Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig.

Ghost chili (bhut jolokia) er veldig sterk, men med mango og ananas får den sødme og balanse. Oppskriften gir ca. Bland grønnsakene og kyllingen og hell på sausen. Bilde av grønnsaker og kylling blandet, klar for å helle over sausen til kylling i sursøt saus.


Til slutt blir dette til en deilig kylling med hjemmelaget sursøt saus. Server ris til og spis med god samvttighet. Du har vært flink, og alt er laget fra bunnen av:) God middag! Habanero er en hot chili som sammen med søt og fruktig mango skaper en av verdens klassiske chilisauser.


Spicy chilisaus passer perfekt til laks eller kylling , og deilig sammen med bbq- saus til sommerens grillfester.

Denne oppskriften gir ca. Hakk opp løk og paprika og fres det i en panne til det er mykt. Dryss over melet, gjerne gjennom et sikt for å unngå klumper.


Spe på buljongen under omrøring. La det småkoke i 5-min. Det finnes uendelig mange muligheter når det gjelder hvilken saus som passer til kylling.


Kylling - og grønnsakswok med hjemmelaget saus. Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til. Hell fløten i sausen og kjør den glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.


Rør ut maizennaen i nok kaldt vann til du får en tykk grøt. Jevn ut sausen med maizennaen. Bland inn litt salat i risen og legg det på en tallerken med kyllingen. Hell over litt saus så er det klart for servering!


Saus til kylling 4: Yoghurtsaus. Bruk en tykk yoghurt og bland inn hakket agurk. Det kan være litt lurt å klemme litt av saften ut av agurken først. Visp sammen honning, sennep og lime så får du en enkel og smakfull saus.


Bland tahini, friske urter, sitronsaft og.

Wok med kylling er rask hverdagsmat. Sweet and sour har du kanskje spist en gang på restaurant eller ferie. En sursøt saus lager du enkelt selv – raskt, rimelig og med masse smak. Kok ris etter anvisning på pakken om du ikke har rester fra før.


Rens kyllingen for skinn og bein og del i biter. Skjær purre og paprika i biter og sjampinjong i skiver. Stek grønnsakene og kyllingen i olje i en panne. Ha i risen og stek videre. Rør godt, slik at det ikke fester seg til pannen.


Enkel, kremet fløtesaus som passer ypperlig til lam, vilt, kalkun og kylling. Tilsett erter og reker. Jeg må si jeg ikke er noe fan av Bretagne, det er godt i små doser, ikke til en hel middag. Er heller litt utradisjonell, og går for Toro peppersaus hver gang, det syns jeg er utrolig godt sammen.


Den er også knallgod til svin og scampi. Selv min nevø på kan lage denne sausen i blinde og den er full av vitaminer og proteiner. Bretagne kyllingsaus er enklere å lage selv enn du kanskje tror. Steg Del kyllingen i enten terninger eller strimler om du ikke har kjøpt den ferdigstrimlede varianten. Stek den kjapt i litt olje i en varm panne, og legg den til side.


Steg Skjær løk og paprika i små terninger og hvitløk i smått. Kyllingfilet, og kyllingbryst, kan tilberedes både i ovn og i panne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg