tirsdag 20. desember 2016

Marsipankake med makronbunn

Marsipankake har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert. Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere. Hvit dame med makronbunn.


Hanseatene fra Tyskland tok denne flotte kaken med seg til Bergen og slik ble dette etter hvert en skikkelig bergenskake.

En vidunderlig god og evig. Nydelig marsipankake med makronbunn , sukkerbrø aprikossyltetøy, vaniljekrem og fløtekrem med krokan. Velger man å gjøre kaken laktosefri, råder vi at man velger et fromasjkr.


I Bergen vet jeg det er vanlig at konditorer lager marsipankake med en tynn makronbunn nederst i tillegg til sukkerbrødet. Kaken kalles da hvit dame. Jeg og broren min kommer opprinneligt fra Bergen. Delikat marsipankake med sukkerbunn, samt makronbunn i midten.


Velg selv størrelse på kaken og farge på roser mm.

Vil du ha bilde på kaken, så laster du det opp nedenfor. Denne kaken er fylt med masse luftig vaniljekrem, den har også en lag med aprikossyltetøy og pisket krem hvor jeg har vend inn hakkede hasselnøtter, for ikke å glemme marsipan, hele den kombinasjon er magisk. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut?


Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra. En NYYYYYDELIG marsipankake med bringebærkrem, vaniljekrem og friske bringebær! Fylt med rørte jordbær, krem og vår egenproduserte marsipan laget på høykvalitets mandler. Vi håndtegner ønsket gratulasjonstekst.


Herlig snømannkake som er storfavoritt blant barna! Sakset dette fra nettet: Spørsmål: Krokanbunn. Velg bestselger med fløtekrem, krokan og apr. Runde kaker kan fås glutenfrie, men da uten makronbunn.


Alle størrelser kan fås laktosefrie. Med tredelt hjemmelaget sukkerbrødbunn, et lag tynn makronbunn av hasselnøtter og valnøtter, og så rørte jordbær og krem mellom alle lagene. Den lages dagen før og får stå kjølig og kose seg til man skal spise den.


Våre marsipankaker er laget av de beste råvarer med ekte kremfløte, egg og marsipan med mandler. Vår standard er sukkerbrødbunn, men du kan også velge mandelbunn eller makronbunn (hasselnøtter) mot et tillegg i prisen.

Makronbunn (cm) 2. Bland resten av sukkeret med det tørre og vend forsiktig inn i marengsen. Pisk eggehvitene stive med g sukker. Ha egg, sukker, vanilje og sitronskall i bakebollen.


Sett den over vannbad (en mindre kjele med vann rundt kokepunktet) og pisk til sukkeret er oppløst og blandingen er litt varm (ca grader). Så fortsetter du piskingen i kjøkkenmaskinen eller med miksmaster. Pisk til du har en tykk eggedosis (bruk k-spaden hvis du har kjøkkenmaskin). Klassisk bergensk marsipankake med tre lag, fylt med jordbær, bringebær eller aprikos (8) Leveres med sukkerbunn eller makronbunn (8). Våre bakverk er basert på godt håndverk med ekte råvarer.


Vi baker nydelige kaker til enhver anledning. Vi har alt fra flotte temakaker til gode klassiske marsipan kaker. Det meste lar seg gjøre.


Vår bestselger er uten tvil marsipankake er med makronbunn og aprikossylte, men vi frister med mye annet godt i tillegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg