tirsdag 13. desember 2016

Jobb rema 1000

Finn din drømmejobb i dag. Butikkmedarbeider og mer! I jobben som regionsdirektør får jeg brukt mine beste egenskaper hver dag.


Vi har troen på enkeltmennesket og at få folk skal ta mange beslutninger.

Samtidig jobber vi sammen med de rette tingene og skaper en vinnerkultur. Lyst til å bli en del av laget? Vi tror på, at alle kan bidrage, idet alle har et potentiale.


Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworl en eierandel på 1prosent i Axfood og en eierandel på prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Se hvordan vi jobber med miljø og bærekraft i Ansvarsrapporten.

Tusenvis å spare på bleiebytte. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19. Etter at søknaden har blitt mottatt vil du få mer informasjon på e-post, og videre kan du bli kontaktet hvis ledige stillinger dukker opp hos butikken. Startsiden for jobb og karriere.


Ledige Stillinger 26. Arbeidsgivere Møt attraktive bedrifter Medlemmer 186. Magasinet Artikler og tips Portaler 1. Etter flere utskiftninger i Remas toppledelse har dagligvarekjeden sikret seg McDonald’s-sjef Pia Martinsen Mellbye og Circle K-topp Line Aarnes som henholdsvis blir salgs- og markedsdirektør og direktør for kategori og innkjøp.


Derfor laver du og din købmand allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Købmanden er din daglige sparringspartner, som også har tæt samarbejde med skolen. Det enkle er ofte det beste.


Reitangruppen-filosofien bygger på prinsippet om at få mennesker skal ta mange avgjørelser. Søk Handlelapp Lukk lappen. Hvor mange feriedager har jeg krav p. Jeg går ikke på skole, og er 20.

I kontrakten min står det at jeg jobber , men jeg kan fort jobbe opp til 3-vakter i uken da sjefen ofte spør om jeg kan jobbe ekstra eller for andre. Koloialforretningen O. Det søkes da etter en avdelingsleder for Post i butikk og kasse. Den viktigste oppgaven for avdelingsleder er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver ti inkluderer jobben blant annet: Post i butikk og kasseansvarlig Vareeksponering. SVAR: Hei, og takk for spørsmålet ditt!


Så lenge jobben ikke går utover n. Både som købmand og som leder. Du skal hver dag kunne engagere, motivere og skabe stolthed blandt dine medarbejdere, og du har selv ansvaret for at skabe et stærkt team i butikken. Nå er hverdagen i gang igjen. Var da over år, vet ikke om det er noe annet dersom man er under år.


Husker søndagstillegget var på kroner, og kveldstillegget på kroner. Fikk kvelds-, helge- og søndagstillegg også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg