tirsdag 13. desember 2016

Enkel langpannekake

Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken.

Se oppskriften her. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.


Hva med en oppskrift på enkel sjokoladekake, eller verdens beste i langpanne? Enkel , saftig langpannekake. Superenkel langpannekake.


Noe av det enkleste vi kan gjøre når vi skal lage kake til mange, er å bake den i langpannekake.

For selv om det er fristende å lage noe spesielt, som man er ekstra stolt av, er nok dugnader og loppemarkeder anledninger hvor det er best å ikke være for avansert. Wow, ble overrasket at den faktisk var superrask å lage som du sier. Og kjempe enkel var den også!


Berit Nordstrand sin, den er det mye mer smak i. Også brukte jeg smør Eldorado smøremyk med rapsolje smør, gir litt mer melke smak siden jeg ikke kunne bruke melk. Skal du lage kake til mange? Da er langpannekaken løsningen. Lise Finckenhagen lager den med blåbær og sitron både inni og oppå. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Kos deg med bakingen og smakingen! En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad.


Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig.

Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Grunnrøra er enkel å lage, men vær oppmerksom på at du gjør som i oppskriften og blander alt nennsomt slik at du ikke slår luften ut av den, tipser matbloggeren. FOTO: NUSSARA GULDBERG. Krydderkake i langpanne er en enkel , holdbar og veldig god langpannekake ! Kaken inneholder ikke egg, og deigen er rask å røre sammen. Oppskriften er til stor langpanne.


Til barnebursdagen er det enkelt å oppgradere sjokoladekaken til en mer festlig langpannekake. Kaker som sjokoladekake med banangodteri, brownies med karameller og marshmallows eller fotballbane-kake slår garantert an blant festkledde småtasser. Men langpannekake er i aller høyeste grad også en kake for voksne.


Pisk alle ingrediensene sammen til en smidig røre. Hell røren i en bakepapirkledd vanlig stor langpanne. Frister det med en god kakebit til helga? En nøttebunn er enkel å lage, og kan for eksempel toppes med en god krem og revet sjokolade.


Den egner seg også fint til frysing. Dette er en utrolig enkel , saftig og god variant av sjokoladekaken. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg