tirsdag 6. desember 2016

Fingermat barnebursdag

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.


Finn festdekoret til ditt party. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Alt du Trenger og Lynrask Levering! Er du lei av å servere pølse med brød og brus i barnebursdagen, og avslutte det med en godtepose til hver?


Vi tipser om kreativ mat i barnebursdag som vil falle i smak hos alle. Man trenger nødvendigvis ikke skille mellom festmat til voksne og festmat til barn. Her får du oppskrifter som passer på koldtbordet til både store og små.


Fingermat barnebursdag

For mange år siden gikk jeg på et Grete Roede kurs. I denne pakken får du stk. Passer pefekt til snitter, buffet og tapas.


Perfekt til når du skal servere gjestene dine fingermat ! Fingermat er fantastisk , den tar seg godt ut og gjestene liker å smake på forskellige små ting, så bruk fantasien. Fingermat er å anbefale når du skal ha noe enkelt og raskt å spise, gjerne stående, og uten bestikk. Glem snitter og opplev i stedet små ,spennende munnbiter fra hele verden. På ett brett så å si. Hva med noen romantiske motiv til hageparty?


Fingermat barnebursdag

Eller noen lekre tropiske tallerkener til temafesten? Mingle-fest med fingermat ? Da er engangstallerkener perfekt. De er lette å holde når man skal gå rundt og gjestene kan putte dem i nærmeste søppelkasse når de er ferdig.


Skal du arrangere barnebursdag er det alltid gøy med et bestemt tema. Festkompaniet har et stort utvalg av pynt til barnebursdag samt dekorasjon til barnebursdagskake! Tips til fingermat. Her er tre velsmakende varianter av fingermat , hvor deilig spekemat kommer til sin rett. Dette er kosemat for enhver anledning, enten du skal ha en tapasbuffet eller skal servere en enkel apetittvekker før gjestene setter seg til bords.


Fingermat barnebursdag

MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig! Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). Hva du serverer har også noe å si i forhold til hvor mye kliss som blir sittende igjen på gulv, stoler og alt annet.


Tørr fingermat er lettere å kontrollere for de små, og øker sjansen for at mer havner i magene istedenfor for på gulvet. Pølser faller under denne kategorien og trenger derfor ikke å byttes ut. Jeg er stor fan av småretter og fingermat. Jeg synes for eksempel ofte at høydepunktet på en middag er forretten. Derfor samler jeg nettopp på lettlagde og smakfulle saker som egner seg som fingermat eller bare ekstra god snacks.


Disse innbakte aspargesene oppfyller alle disse kravene og jeg anbefaler at du hiver deg over de. Barnebursdag Det kan fort bli litt mye å rekke over før poden skal feire bursdag…La oss levere maten, så er det i hvert fall en ting mindre å tenke på! Tapas catering og fingermat med god variasjon i utvalget!


Fingermat og kanapeer bestiller man gjerne som ventemat til anledninger hvor man ønsker å tilby lett, men smakfull servering. Sommerruller, eller ferske vårruller om du vil, er alltid populært, og er slett ikke vanskelig å lage. Velg retter ut fra årsti anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Tapas er supert å servere til mange gjester.


Fingermat barnebursdag

Enkle tapasretter til høytid og fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg