torsdag 22. desember 2016

Nydelig klubbmat

MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig ! Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). Men etter å ha kokt gjennom oppskriften, kan må jeg bare si at Gordon Ramsays moussaka er helt yummy. Det bästa vi har smakat i moussaka väg, farligt gott och mäktig, er Celinns dom. Jeg halverte porsjonen i boken, men jeg gir deg den hele her nå. Sesampanert laks er en nydelig og lettvint hverdagsmiddag.


Den er full av nyttige næringsstoffer, samtidig som den smaker himmelsk og er gjort i en fei. Her kan barna få grønnsakene rå i små skåler om de ikke liker de wooket, og alle blir fornøyde. Jeg serverte Kylling file og masse grønnsaker bakt inn i en slags gryte med eggehviter slik den skulle stivne, så strødde jeg kavring på toppen! Jeg skal se om jeg ikke finner igjen oppskriften slik at jeg får dele den med dere! Til dessert serverte jeg ovnspakte epler med kanel og splenda.


Godt nyttår alle fine følgere! Ett av mine nyttårsforsetter er å bruke mer tid på blogg, og roe litt ned på andre ting som gjør hverdagene mine travle! Mine favorittgryteretter. Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen. Baconet sørger for en herlig røkt smak, og sammen med opp, løk, kremost og urter blir det en deilig smaksopplevelse.


Nydelig klubbmat

Dette er en nydelig , kremet kyllinggryte med mye smak. Den lages på under minutter! Og det beste av alt? Perfekt når du ikke har så mye tid til middagslagingen. Tapas består av mange småretter med gode smaker som ofte baserer seg på hvitløk, chili og tomater.


Når festen står for tur, og tiden blir knapp er tapas den perfekte løsningen hvis du skal servere mat. Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre.


Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene!


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Saftig kylling med nydelig smakfull saus. Her får du min versjon med mine mål, men veldig inspirert av Jordbærpikene. Ca 5g nudler, kokt i saltet vann og skylt i kaldt vann. Jeg fikk servert noe nydelig på et barselstreff som jeg har hatt hjemme mange ganger siden.


Vaniljepannacotta med bjørnebærsaus er en veldig enkel, men så utrolig god dessert! Den serveres kal og kan derfor lages klar en dag og to før den skal serveres. Her er en kjempe god oppskrift på et litt annerledes brød enn det du kanskje er vandt til. Dette brødet inneholder nemlig verken hvetemel eller gjær. Nydelig fisk og sjømat gir mye muskelmasse per kalori, gjør det lettere å lære og huske, løfter humøret, gir en langvarig metthetsfølelse og en bedre vekt-kontroll.


Det er kjapt å lage og smaker bare nydelig ! Spør i butikken når du handler og velg scampi fra et bærekraftig og miljøvennlig scampioppdrett. En super måte å lage middag på - raskt og enkelt! Ha alt i en form og sett den i ovnen - den gjør seg selv ferdig, mens du frigjør tid til andre ting.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. De beste gryterettene. Hva er vel på denne tiden av året koseligere enn å møtes innendørs rundt en rykende varm gryte?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg