fredag 16. desember 2016

Gravid når fortelle mamma

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Sv: Når forteller man andre at man er gravid ? Venter med å fortelle mamma før hun kommer nedover siden hun bor så langt unna, å da ha jeg bikket uker. Kanskje jeg endrer mening etter tidlig UL oktober.

Når er det vanlig å fortelle til familie om. Når man har verdens største nyhet å fortelle , er det ikke rart om en vil gjøre det på en spesiell måte! Her er eksempler på hvordan gravide fortalte om den vesle spiren i magen. Anonym bruker skrev: At man sikrer barn i bilen, vil jeg tro?


En politimann burde vite det. Men hvilken lov bryter han? Er det en anbefaling eller en lov? Forumbrukeren Bejbi forteller at hun mistet barnet sitt kort tid etter at hun fant ut at hun var gravid.


Hun rakk ikke å fortelle vennene sine om graviditeten.

Hun valgte allikevel å fortelle alle sine venner om at hun hadde gjennomgått en spontan abort. Når skal man fortelle om graviditeten og hvordan forteller man at man er gravid ? Det jeg lurer på er når fortelle andre at jeg er gravid. Dette svangerskapet fanken jo ut tidlig at jeg var gravid , det gjorde jeg ikke forrige. Forrige var jeg ikke i dårlig form en dag før svangerskapsforgiftningen startet i uke 28.


Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid. Veronika Døli elsker å overraske, og da hun var gravid med barn nummer to ønsket hun å fortelle det til mannen sin på en morsom måte. Den dagen jeg fant ut at jeg var gravid igjen, ville jeg overrumple mannen min ved å fortelle nyheten når han kom hjem fra jobb. Klarer ikke å fortelle om selvmordstankene til mamma og pappa. Om regelverk som arbeidsmiljølov, økonomiske støtteordninger m. Var det galt av meg å fortelle til mamma at venninnen min ble voldtatt?


Hvis jeg blir gravid , er jeg nødt til å fortelle barnefar? Hvordan kan jeg fortelle pappa at jeg er gravid ? Tok en test i går kveld og fant ut at jeg var gravid. Har tenkt til å beholde. Hva er det første jeg må gjøre og tenke på nå ? Jeg bor med pappa alene.


Når det er vanlig å fortelle det er helt opp til den som er gravid (og samboeren) - synes jeg.

Har dere noen tips til hvordan jeg skal fortelle mamma det? Det finnes vel ingen tid som er mer riktig enn andre. Ja, nå har vi små snupper, Leah på år og Mira på mnd.


Så ba vi våre foreldre på middag en dag, og til desserten tok vi på t-skjorta på Leah. Leah sprang rundt lenge, før noen så at hun hadde fått på ny t-skjorte. Det er veldig individuelt når gravide føler de har lyst til å fortelle den gode nyheten, men mange venter til uke 12.


Det er fordi abortrisikoen er størst fram til uke 1 forteller privatpraktiserende jordmor Ingeborg Lagergren. Det er opp til kvinnen selv når hun velger å fortelle arbeidsgiveren sin om graviditeten, men likestillingsloven verner uansett gravide og nybakte foreldre mot ulovlig forskjellsbehandling, sier likestillings- og diskrimineringsombud Sunniva Ørstavik til klikk. Andre kollegaer på jobben som ikke var på min avdeling begynte å lure på om jeg var sykemeldt fordi jeg hadde fått for mye press med for mye å gjøre pga kollegaers sykdom og sjefen min spurte om hun kunne fortelle det fordi det ble snakk på jobben av det.


Andre graviditeten sa jeg det også til sjefen når jeg ble kvalm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg