mandag 12. desember 2016

Grønn salat oppskrift

La deg friste av våre smakfulle, spennende salater. Prøv denne med kalkun. Full av gode smaker. Se oppskriften her. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Frisk grønn salat er det perfekte følge til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen favoritt. Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens. Vask og tørk salaten godt.


Det er viktig for at dressingen skal henge på bladene. En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele. Ta ca like store deler med hver salat.


Riv de forskjellige salatene og legg dem på et fat.

Hell over eddik og olje, dryss over salt og pepper, finstrimlet vårløk og flatpersille. Det er også deilig med Fransk vinaigrette på denne salaten. I denne salaten skal alle ingrediensene være grønne , og den kan også serveres som tilbehør til både pølser, kylling og fisk. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. En grønn salat med mye godt i passer til enhver anledning. Denne salaten er ypperlig både til tapasbordet og til grillmaten i sommer. Server den gjerne til skalldyr også. Tilsett gjerne cherrytomater i salaten.


Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Den beste salaten til biff og annen grillmat lager du med en blanding av skjøre og milde blader fra hodesalat, og noen aromatiske og litt bitre blader av persille, babyspinat og basilikum. Enkelt, mye smak og gir en deilig fresh feeling.


Lun salat med grillet melon, ananas og rødløk. Oppskrift på fargerik salat med masse herlig frukt og grønnsaker, som cherrytomater, mango, avokado, rødløk, babyspinat, ruccola, gresskarkjerner, basilikum og kuler av Snøfrisk. Lag en enkel honningvinaigrette, og server med brød til.


Det er ikke mange årene siden en salatbolle her i Norge var ensbetydende med hodesalat (kinakål!), agurk og tomat.

Den tiden er heldigvis over, og nå lager vi salater med inspirasjon fra alle verdens kanter. Grønn salat med avokado, sukkererter og pæred. Blir den for søt smak til med mer lime.


Denne retten har gr karbo pr 1gram. Alle salater og salatdressingers mor! Legg oppskrift i handlelapp. Velg antall personer. Kjæresten feiret fødselsdag igår, og en av tingene han ønsket seg og spise, var en grønn salat.


Alle oppskriften er tidligere posta på bloggen, men eg velger å skrive dei alle på nytt i eit og samla innlegg. Lyst på en annen salat så finner du over 2oppskrifter her. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Få dagens rett som nyhetsbrev. Lei av å lage den samme salaten? Her er gode oppskrifter. Det er disse smaksrike og mettende oppskriftene gode bevis på.


Salat er ikke bare for folk på slankern.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg