fredag 9. desember 2016

Havrekjeks med kulturmelk

Oppbevar kjeksene i tett boks eller et glass, så holder kjeksene seg sprø og gode lenge. Gylne og søte havrekjeks er godt til tekoppen om kvelden, gjerne med brunost på, eller de kan få bli med i sekken på tur. Denne oppskriften gir sprø, lette havrekjeks. Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten.


Oppskrift på små, tykke sveler er så godt som uimotståelige.

Svelene er perfekt kosemat og er også fine å ha med seg i sekken på tur. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Idag har eg dessverre ikkje ei ny, kjøttfri middagsoppskrift til dere, så derfor vil eg heller gi en populær og nydelig oppskrift i reprise: sukkerfri havrekjeks ! Desse er litt søte med god smak av kanel, kardemomme og vanilje.

Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Tilsett tilslutt den hakkede sjokoladen og rør forsiktig med en slikkepott eller lignende, til sjokoladen er innarbeidet i deigen.


Ha deigen på et melet bakebord og trill til en pølse. Del opp i passende emner (ca stk), alt etter hvor store cookies du ønsker. Trill til kuler og legg på bakepapirkledt stekebrett med god avstand mellom hver.


I dag byr jeg på smakfulle, velduftende og myke havrekjeks , med valnøtter, rosiner, tranebær, appelsin og kanel. De er ypperlige til kaffekoppen, perfekt til å ta med på tur - og kjempegode å skeie ut med på kveldstid sammen med et glass melk. Hjemmebakte havrekjeks er perfekt å ha på lur dersom søtsuget melder seg. Disse kjeksene er ikke tilsatt raffinert sukker, og kan dermed nytes med god samvittighet. Ferdige havrekjeks.


Nydelige havrekjeks som passer perfekt til kaffekosen! Vi gjorde de glutenfrie ved å erstatte hvetemel med lys glutenfrimelblanding Kjeksene var enkle å lage og smakte veldig godt! Kalorier og allergener i Havrekjeks for diabetikere med fullt næringsinnhold fra Matoppskrift. Heimlaga Leppepomade eller Leppebalsamer utrolig raskt og enkelt å lageTakk til Hilde som inspirerte meg til å sette i gangI tillegg til at man med sikkerhet vet og har full kontroll med hvilke og hva slags ingredienser som finns inni gir selve prosessen en ekstra glede.


Ha bakepapir i bunnen av en eller flere kakeformer og pensle med litt olje langs kantene.

Mos havreblandingen godt sammen med en sleiv og dytt den ned i formene. Stek på 2grader i min, til de er gylne på toppen. Server gjerne med.


Scones er en type brød som lages uten gjær og med bakepulver som hevemiddel. Det går raskt å lage og passe kjempebra til frokost, som kuvertbrød og som brød på for eksempel et koldtbord. Scones lages med bakepulver som hevemiddel, og er derfor raskt å lage. Grove scones passer til frokost, lunsj, som kuvertbrød eller som tilbehør til koldtbordet.


Kan eg friste med nokon skikkelig saftige, gode havrepannekaker med blåbær? Raske og enkle å lage, grove, næringsrike og mettande pannekaker som du kan nyte til frukosten, lunsjen, ta med i matpakken eller som turmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg