tirsdag 6. desember 2016

Nattlampe barn stjernehimmel

Bambilampe, fluesopp, kanin mm. Kjøp kvalitet hos Sprell - Rask levering! Sprell har et fantastisk utvalg av barneromsinteriør. Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer. Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge.


Kjøp nattlampe til barn hos Babyshop.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Lampen kommer med et hvitt lokk. For å få nattlampe med stjernehimmel tar du enkelt av lokket. Bruker AA batterier (ikke inkludert) eller strøm via USB kabel som medfølger.


Med Pabobo dynamiske stjerneprosjektor får barnet sovne under stjernene på Melkeveien og til beroligende ly såkalt hvit støy. En innovativ nattlampe , med den siste teknikken samt ly lys og bilde. Den siste forskningen viser at barn sovner lettere til en svak bakgrunnsly såkalt hvit støy, som denne nattlampen har.


Pabobos nattlampe har tre ulike programmer som hjelper når barnet. Beetlestar slås av og på med en berøringssensor.

Perfekt på barnerom, soverommet og lignende steder. Den gir deg stjernehimmel i taket og på vegger i mørke rom. Blir derfor ikke varm og er trygg på.


Innebygd batteri som enkelt kan lades via USB. Kjøp ditt barns nye nattlampe på Jollyroom Her på Jollyroom har vi et kjempestort og variert utvalg av nattlamper til barna. Hos oss vil du finne nattlamper i alle tenkelige former og farger, akkurat som du vil finne mer jordnære nattbordslamper til barn.


ZAZU Sam er en søvntrener, nattlampe og klokke. Zazu Søvntrener er en klokke som gir både foreldre og barn noen ekstra timer søvn! Vi tilbyr et variert utvalg av populære nattlamper i en rekke forskjellige farger og former.


Vårt mål er å kunne tilby rimelige produkter for alle smaker og aldre, og nattlampene er like fine tent som slukket. Barn har jo en egen evne til å lyse opp dagen, men når det mørkner, kan ei nattlampe sørge for å holde skumle monstre unna. Det myke, dempede lyset virker beroligende og kan få den lille til å sovne igjen uten å vekke deg (hvis du er heldig). Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen.


Koselig og stemningsfull nattlampe som lager en nydelig stjernehimmel på vegger på soverommet (roterer). En selvlysende stjernehimmel kan virke positivt på barnas livlige fantasi. Er man mørkred bør man nok også ha en liten nattlampe ved. Med perfekt tilkobling, krystallklar ly temperaturregulering, nattlampe og stemningsfull stjernehimmel , beroligende vuggeviser og personlige. Den er perfekt både for barn og små babyer.


Lyset kan hindre barns.

Lyset kan hindre barns uvisshet for mørket, gi det ro og påvirke til en behagelig søvn natten igjennom. Nattlampe Projektor Stjernehimmel. Nattlys er nødvendig for noen barn. Det finnes små nattlamper som lyser nok til at barnet føler trygghet, men uten at de forstyrrer barnets søvn. Disse kommer i varianter både innen taklamper og bordlamper, og det finnes også små nattlamper som plugges rett i stikkontakten og kun lyser opp ved døra eller senga.


Det er også smart å ha en i hallen eller på badet for å få litt ledelys i mørket uten å måtte tenne taklampene. En nattlampe til barn som er mørkeredde kan skremme vekk både spøkelser og monstre sånn at de får sove godt. Se i sortimentet vårt og finn den som passer for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg