onsdag 21. desember 2016

Camping svenskegrensen

Sukken camping ligger i fredelige og naturskjønne omgivelser bare km fra svenskegrensen. Fiske, padling, ridning, grenseshopping eller utforsk gamle fort og festninger fra unionsstriden. Morokulien camping er den siste campingplassen på norsk side, og ligger langs Rved grenseovergangen til Sverige ved Eda.


Camping svenskegrensen

Fra Kongsvinger er det ca mil til campingen. Følg Rhele veien mot Sverige. På den andre siden av svenskegrensen bugner det nemlig av fine badeplasser – og mange av dem med flotte campinganlegg bare et steinkast fra vannkanten.


Det er i dag andre generasjon Amundsen som driver Montebello og det har i alle år siden 83` vært familien Amundsen som har tatt i mot gjestene. Med vår store lekeplass, turstier, minigolf og fotballbane, har vi på Larkollen Camping et tilbud til barn i alle aldre. For oss er det viktig at barna trives, og derfor har vi fokus på fasiliteter for barn. For firmaer og bedrifter som har behov for overnatting til sine ansatte på arbeidsreise, gir vi gode betingelser.


Vennligst ta kontakt med oss for nærmere avtale. Bevø Camping , er en familievennlig campingplass, ved Fredrikstad i Østfold. Plassen ligger ved sjøen og har 5mål naturskjønt turterreng, badestrand og fiskemuligheter. Videre er det kort vei til Sverige, for en handletur til Svinesun Nordbysenteret og Strømstad. Det er kort kjøretur til koselige Fredrikstad og den kjente Gamlebyen.


Moderne, velutstyrt campingplass. Gode aktivitetsmuligheter for store og små. Godt plassert for utflukter til Sverige, Tusenfryd og det sentrale Østlandsområdet. Som soverom kan du velge mellom din egen bobil, campingvogn eller telt, eller du kan booke deg inn i våre leiligheter, rom eller hytter. Ramton Camping ligger idyllisk til ved Oslofjorden.


Stedet har plass til campingvogner og telt og har et godt utvalg av utleiehytter og leiligheter. Här hittar du alla campingplatser nära Svinesund. Fler än campingplatser. Se betyg, recensioner och bilder.


Olberg Camping , Trøgstad. Her finnes hytter man kan leie. Offisiell reiseguide for Østfold med oppdatert info om hotell og overnatting, kart, turistinformasjon, attraksjoner, aktiviteter, konserter. Norsk Camping Guide utgis av Campingavdelingen i NHO Reiseliv i et opplag på 150.


Camping svenskegrensen

Overnatting på Montebello Camping - Bobil, campingvogn og telt. Andre høytider går inn under høysesong, som eks. I Norge er camping lik kvalitet, sier Jan-Henrik Larsen, avdelingsleder i NHO Reiseliv, som blant annet arbeider med klassifisering av nettopp campingsteder. Fra nord til sør bugner det av campingplasser med høy standar ofte med godt tilrettelagte tilbud for rastløse barnefamilier.


Campingplasser i Norge finner du på campingguiden. Campingguiden gir deg en fylkesvis oversikt over campingplasser i Norge. Ta kontakt for annonsering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg