tirsdag 20. desember 2016

Sentrum gynekologi

Trenger ikke henvisning. Moderne lokaler med topp utstyr. Dersom du søker etter en gynekolog, har vi en moderne klinikk midt i Trondheim Sentrum. Her kan du få gynekologisk helsesjekk og hjelp til ulike gynekologiske problemstillinger.


Senteret er moderne og har en hyggelig atmosfære.

Vi har gyenkolg og jordmortjeneste. Vi holder til midt i Trondheim sentrum , etasje i Idungården. Gynekologisk undersøkelse.


Pr i dag har vi de beste priser for private legetjenester i hele landet. Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog. Klinikken har både spesialister i gynekologi og en kvinnelig lege med mer enn års erfaring i gynekologi og lisens innen fagområdet gynekologi og obstetrikk. Vi ønsker å gi dere en trygg opplevelse og faglig god undersøkelse.


For alle: Våre konkurrerende priser og uinnskrenkete tilgjenglighet er den absolutte fordelen for deg som pasient.

Vi vet at mange gruer seg, og vi forsøker derfor å gjøre opplevelsen så bra som mulig. Super plass, kor du bli tatt vældi. Det man oftest vil sjekke ved undersøkelsen er om det finnes celleforandringer i livmorhalsen som er et forstadium til livmorhals-kreft. Lillestrømgynekologene AS.


Slike sykdommer kan f. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med. SENTRUM GYNEKOLOGI. Olav Tryggvasons gate B. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider. Privat gynekolog og jordmor midt i Trondheim sentrum. Denne tjenesten tilbyr vi kun ved vår avdeling i Stavanger sentrum.


Ingen henvisninger og. Gratis avbestilling! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Hos oss møter du erfarne gynekologer som jobber med utredning og behandling av kvinnesykdommer. Du må være fylt år for å motta gynekologisk undersøkelse og behandling hos oss, men foresatte kan ringe for avtale vedr mindreårige pasienter.


Vi tilbyr gynekologi på alle våre sentre.

Vår gynekolog stiller opp på timen og er tilgjengelig også på kveldstid og lørdager for å kunne yte rask og effektiv hjelp. Velkommen til våre lokaler på Metro Legesenter i Lørenskog kun minutters kjøreavstand fra Oslo sentrum. Oslo Medisinske Senter er et privat helseforetak med sentral beliggenhet i Oslo sentrum. OBS: Vi kan ikke sende ultralydbilder på e-post.


Begrepet gynekologi stammer fra gresk og betyr direkte oversatt læren om kvinnen. Ordet brukes vanligvis i en snevrere betydning, nemlig læren om de kvinnelige forplantningsorganers normale og sykelige funksjon. Ved Medicus er vi spesialister i gynekologi og assistert befruktning. TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp.


Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg