onsdag 14. desember 2016

Jordmor sandefjord

Siden du søker, finnes ikke. På forsiden kan du prøve menyen, søkefeltet - eller spørre Kari. Ring gjerne til det familiesenteret du hører til for å bestille time hos jordmor annet sted enn på Søeberg. Hva må du ta med til jordmor ? Eventuelle papirer du har fra svangerskapet (helsekort for gravide, blodprøvesvar, ultralydpapirer).


Urinprøve må tas med til hver kontroll.

Kurs, veiledning og samtalegrupper. Familie og helse tilbyr en rekke kurs og veiledningsprogrammer rettet mot barn, unge, foresatte og gravide, blant annet: To hjem - samtalegrupper for barn med to hjem. Jordmor er tilstede onsdag og torsdag. Helsestasjonslege er tilstede tirsdager.


Fysioterapeut er tilstede onsdag og torsdag. Du trenger IKKE henvisning for å komme til hos oss. Vi har god kapasitet gjennom hele året.


En jordmor har ansvar for, og følger opp, den fødende under fødselen og er stort sett den som tar imot barnet når det blir født.

Dersom det oppstår noe underveis i fødselen tilkaller jordmor en fødselslege. Ultralyd spesialist innen gynekologi, svangerskap og brystundersøkelse. Tidlig ultralyd og fostermedisin.


Ta del i vårt aktive fellesskap. Vi kjemper for et trygt fødetilbud og gode arbeidsvilkår. Det er et medisinsk samlingssenter hvor kundene møter tverrfaglig kompetanse. Sandefjord Helsepark er en helsepark bestående av private aktører.


Alt under ett tak, med parkering i underetasjen. Endelig en rynkekrem som virker. Nå har jordmortjenesten overkapasitet: – For meg er det ekstremt viktig. Skiringssalveien 20.


Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les. Når du fortsetter å bruke siden vår, samtykker du i bruken vår av cookies. Det er ikke nødvendig å kontakte lege eller jordmor for å bekrefte graviditeten. Hjemmetesten er like sikker som den legen kan tilby. Ta en telefon til lege eller jordmor for å avtale første svangerskapskonsultasjon så tidlig som mulig.


Du bør få timeavtale innen en uke. Du velger selv om du vil foreta kontrollene hos lege eller jordmor.

Svangerskap og jordmortjenesten. Sykehus - Sykestuer og fødehjem. Er dette ditt firma? Utvidet firma- og kredittinformasjon. Finn priser, ventetider og les anmeldelser.


Gjør et smart valg av klinikk! Har gått til begge om hverandre i dette svangerskapet og forje gikk jeg til Gro. Begge er fantastiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg