onsdag 6. mars 2019

Blomster dåpsbord

Grønt dåpsbord Her dekket vi bordet til dåp og navnefest i hvitt med friske nyanser av grønt og turkis. En nydelig fargepalett til guttedåp. På et bord som er rundt er det fint å sette lys og blomster i lave holdere og vaser i en slyngende form bortover bordet. Det finnes heldigvis flere fine festduker til runde bord.


Her har vi brukt en duk med klassisk hvitt fint mønster i damask.

Dette bordet til dåp eller navnefest er elegant, søtt og koselig på en gang. Det er dekket i hvitt og gull, og fargeinnslaget består i hovedsak av rosa blomster , samt papirservietter i grått og rosa. Skal du invitere til fest i nærmeste fremtid? Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte festbordet med avskårne blomster. Våre små Dalebekken glassvaser er perfekte til å ha på bordet.


De er enkle å fylle med blomster og kan plasseres på forskjellige måter. Da har du kommet til riktig sted.

Velg gjerne ut et tema som kan gå igjen i borddekorasjon, kakebord osv -Jeg har blandet ulike blomster og blomstermotiv sammen med dyrefigurer i tre. Så var det selve dekorering og plasseringen. Her kommer man langt ved å bruke lysestaker, vaser, blomster , servietter og søte figurer.


På dette bordet har vi valgt å bruke sesongens blomster i små glassvaser som du finner hjemme. Det er bare fint med forskjellige høyder og utrykk på vasene. På våren og sommeren finner du de vakreste blomster i grøftekanten og i blomsterbedene.


Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker. En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet. Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt. Lag en bordplan for å avklare hvor mye blomster du trenger.


Dåpsbord i tre ulike fargepaletter Publisert 26. Disse dåpsbordene er alle dekket med en basis av hvitt, og med ulike farger på pynt og blomster får de en ganske ulik stil. Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop!


Dåpspynt, dekking av dåpsbord , lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang!

Romantisk rosa, forfriskende grønt eller elegant hvitt – hva velger du? Bli med når jeg dekker dåpsbordet i tre ulike fargepaletter! Hvitt behøver slett ikke bety kjedelig! Selv om alle dåpsbordene er dekket med en basis av hvitt, får de med ulike farger på pynt og blomster. I de mindre sylindriske vaser hadde jeg bare en blomst og et strå.


Det jeg likte best med denne måten å gjøre tingen på var at blomstene tok liten plass på bordet samtidig som det gjorde mye av seg. Bruk en stempelpute og lyseblå stive ark (fås på notabene feks.) Stemple avtrykk av foten til gutten din på papiret å skriv navnet til den som skal sitte der Pynte med en liten blomst feks som du limer på. Vi kjøpte potteplanter med margeritt blomster (hvite, ser ut som tusenfryd blomster ), klippet av blomstene nederst i stilken (MYYYYE rimeligere enn å kjøpe avskårne). Vi kjøpte fine små vannglass på Ikea (håndlagde, ca kr stk), som vi satte blomstene i. Det så søtt, romantisk og moderne ut.


Udforsk opslagstavlen Blomster tilhørende livottosen på Pinterest. Se flere idéer til Blomster , Dekoration og Bryllupsideer. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


I løpet av et par timer viste Marcus oss at borddekking til konfirmasjon og dåp ikke trenger å være så vanskelig. Du kommer langt med å bruke det du har av vaser, lysestaker, lyslykter, blomster og annen pynt, noe som også kan gjøre borddekkingen til en spennende og gøyal utfordring! Dåpen ble holdt på et lokale her i nærheten av der vi bor, og selve dåpen foregikk i stavkirken i Heddal. Lag din egen banner med denne pakken som har bokstaver, tall, stjerne, spacere og festene.


Solide kort bokstaver og tall har en rosa polka dot print, spacere og stjerner er trykt i svart og hvit sebra og gepard print.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg