tirsdag 12. mars 2019

Hals strikkeoppskrift

Reserver ditt Hotell i Hals online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


All slags strikkegenser og jakker til dame i høy kvalitet. Stort utvalg og rask levering.

Komplett utvalg klær til jobb og fritid. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Små barn blir som oftes veldig varme rundt halsen og spesielt hodet, da kan det være godt å strikke hals og gjerne lue i et mykt og godt garn. Merino er et godt alternativ. Huden på et barns hals er veldig tynn og sart dvs de tåler mindre enn oss voksne og dette kan irritere veldig når de blir varme.


Velkommen til DROPS Design! Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Her finner du mer enn 120.

Storebror trengte en ny hals , så da gikk jeg straks i gang med oppgaven. Jeg hadde ingen oppskrift til garnet jeg ville bruke, så strikket denne etter eget hode. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Har venninnen allerede fått en Vridd hals , kan kanskje denne Rullehalsen være et alternativ. Jeg strikket den i løpet av en slik, fin rolig søndag.


Nå er det gjerne ikke så veldig mange slike dager fram mot jul, og vi vet jo at det blir travlere og travlere etter som dagene går. Så kanskje det er gjort på to dager eller tre? Hals over Hode-moebius strikket på tvers i tre størrelser.


Herrevotter-gratis votteoppskrift med tommel strikket på to pinner. Ironi-enkel lueoppskrift med effektgarn. Kopplærv på skrå-kopptue med skrå ribb. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling.


Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Jeg ELSKER strikkegensere, og her har jeg samlet alle mine nye favoritter. For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor fingrene ikke kan være opptatt med telefonen eller andre ting.

Les også: Strikkeoppskrift på den nye Skappel-genseren. Bakstykket Bakstykket strikkes på samme måte som framstykket, men når arbeidet måler ca. Fell ved halsutringningen masker annenhver pinne = masker igjen til skulder. Strikk til bakstykket er like langt som framstykket.


Rillestrikket hals - Oker Start med å legge opp masker med dobbelt garn på pinne nr 7. Halsen strikkes fram og tilbake i rillestrikk. Du strikker rett både fram og tilbake. Under følger hvordan vi har strikket halsen som du ser på bildet over (Klikk på bildet for større versjon). Finn fram de fargene som passer til dine ytterklær og som du liker. Hadde nøster deilig SilkeAlpaca fra Drops liggende og bestemte meg for å strikke en hals.


Garnet er så utrolig mykt og godt. Har forsøkt å lage en hals i barnestørrelse, og tror det gikk ganske greit. Så nå kan jeg fylle på julegavelageret mitt :) Jeg blir garantert å lage flere av disse, det tar kort tid og resultatet blir bra. Lekkert tilbehør som strikkes på etpar kvelder, godt og varmt og superpraktisk! Så fantastiske, da blir det disse til mine troll.


Herlig, denne så veldig enkel og grei ut. Den babyulla du har brukt, er det til pinne eller er det egentlig mindre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg